04 | Вересень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Середа, 4 Вересня, 2024

Шольц анонсував передачу Україні ще 17 систем ППО IRIS-T

Німеччина замовила для України 17 систем протиповітряної оборони IRIS-T. Вони доповнять сім вже переданих батарей. Як повідомляє Bloomberg, про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, інформує АГРІМПАСА з посиланням на “РБК-Україна”.

Росіяни на шляху до Покровська поставили “рекорд” із втрат техніки, – Forbes

Наступ на сході обходиться російським військовим величезною ціною, і цими вихідними росіяни пережили найдорожчі 24 години своєї війни в Україні, пише Forbes, передає УНІАН, інформує АГРІМПАСА.  “У неділю аналітик Ендрю Перпетуа підрахував понад 180 пошкоджених, знищених і покинутих російських транспортних

ВР не підтримала відставку Ірини Верещук з посади міністра реінтеграції

Верховна Рада України не підтримала відставку Ірини Верещук з посади віцепрем’єр-міністерки України – міністерки з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.  Про це повідомив народний депутат України Ярослав Железняк у Telegram, передає УНІАН, інформує АГРІМПАСА.

Поставилися з “розумінням”: у Держдепі США відреагували на візит Путіна до Монголії, де його так і не заарештували

Державний департамент США відреагував на офіційний візит очільника кремлівського режиму Володимира Путіна до Монголії та відмову влади країни від його арешту, незважаючи на ордер Міжнародного кримінального суду. Як заявив речник американського зовнішньополітичного відомства Метью Міллер, незважаючи на цей випадок, Вашингтон

ЗСУ відбили у росіян Галицинівку на Донеччині: контроль над цим селом має велике значення для утримання позицій

Були моменти, коли окупанти майже повністю захопили Галицинівку, але українські захисники їх посунули. Контроль за населеним пунктом має велике значення для утримання позицій в Невельській “кишені”. На Покровському напрямку на Донеччині зараз тривають бої за село Галицинівка.