07 | Вересень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Субота, 7 Вересня, 2024

Ситуація неподалік Покровська змінилася, – DeepState

У Покровському районі Донецької області ситуація трохи змінилася – стало відомо про те, що російським загарбникам вдалося просунутися вперед. Просування супротивника зафіксовано в місті Українськ Селидівської міської громади Покровського району, яке знаходиться приблизно за 30 кілометрів від міста Покровськ. Про зміну

Іран поставив Росії кілька сотень балістичних ракет, – Wall Street Journal

Іран поставив Росії “кілька сотень” балістичних ракет малої дальності. Одне з джерел уточнило, що зброя вже прибула до РФ. Також, за його словами, Тегеран має намір продовжувати постачання снарядів Москві, інформує АГРІМПАСА з посиланням на The Wall Street Journal.

Окупанти зосередились на двох напрямках: протягом доби відбулося 187 бойових зіткнень – Генштаб

Впродовж минулої доби на фронті в Україні відбулося 187 бойових зіткнень. Російські окупанти наразі зосередилися на Покровському та Курахівському напрямках. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на 08:00 7 вересня у Facebook, інформує АГРІМПАСА. 

Уламки підпалили склад із боєприпасами окупантів у Воронезькій області

У Воронезькій області Росії уламки збитого безпілотника впали на склад боєприпасів, спричинивши пожежу і детонацію. Про це повідомив губернатор Воронезької області Олександр Гусєв, інформує АГРІМПАСА з посиланням на nv.ua.

Вирішив перевершити Моссад та ЦРУ: Кім Чен Ин створює новий шпигунський центр

Всередині будівлі вони планують встановити системи розпізнавання обличчя та відбитків пальців, картрідери для під’їзду та інтелектуальні пристрої відеоспостереження, тоді як зовні будівлі планують розгорнути електронні огорожі з датчиками серцебиття. Як пише Daily Star, в Північній Кореї Кім Чен

“Холодно дуже”: через брак місць у госпіталі поранених російських військових розмістили у морзі (ВІДЕО)

Через величезну кількість поранених серед військовослужбовців ЗС РФ у російських госпіталях закінчилися місця не тільки у палатах, а й навіть у коридорах, через що поранених солдатів почали класти до моргу. Відповідне відео оприлюднила у соцмережах одна з лікарняних працівниць, інформує АГРІМПАСА з посиланням на NV.