19 | Вересень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Четвер, 19 Вересня, 2024

РФ тримає у Курській області 37 тисяч вояків і хоче до 15 жовтня витіснити ЗСУ, – джерела

Росія зосередила у Курській області 37 тисяч солдатів. Російська влада поставила завдання ворожим військам до середини жовтня витіснити ЗСУ. Про це інформує РБК, пише АГРІМПАСА.

Чи хочуть США перемоги України: у Politico є сумніви

Політична спадщина нинішнього президента США Джо Байдена визначиться його майбутнім рішення щодо України. В Україні з надією і тривогою очікують майбутнього рішення Вашингтона щодо ударів західною далекобійною зброєю по військових цілях на території Росії. Але головне питання, яке сьогодні

Режим припинення вогню в Україні: думки союзників розділилися, – Bloomberg

Такі дискусії є частиною ширшого обговорення стратегії на наступний рік. На Заході обговорюють, як може закінчитися війна в Україні, що подекуди викликає занепокоєння. Зокрема, в деяких країнах побоюються, що ці розмови можуть призвести до того, що Київ буде змушений піти

Поки є “вікно можливостей”: у бригаді “Рубіж” розповіли, як росіяни змінюють тактику на Донбасі

Росіяни під час штурмів на деяких напрямках на Донбасі почали активніше застосовувати важку броньовану техніку. Про це в ефірі телемарафону “Єдині новини” повідомив офіцер секції планування бригади НГУ “Рубіж” Дмитро Кожубенко, інформує АГРІМПАСА з посиланням на NV.

У Раді пропонують штрафувати мобільних операторів за поганий зв’язок при відключеннях світла

Комітет Верховної Ради з питань цифрової трансформації рекомендував до першого читання законопроект №11431. Він спрямований забезпечити стабільну роботу мобільних операторів під час вимкнень світла. Про це повідомив голова підкомітету з питань розвитку цифрової індустрії Сергій Штепа, інформує АГРІМПАСА з посиланням на

Посол Ірану в Лівані залишився без ока після вибуху пейджера

Стан дипломата настільки критичний, що він потребує повернення до Ірану для подальшого лікування. Посол Ірану в Лівані Моджтаба Амані втратив одне око і дістав серйозні поранення іншого внаслідок вибуху пейджера під час серії таких інцидентів, які сталися у вівторок,

ЗСУ розширили свій плацдарм і просуваються далі в Курській області, – ISW

Росіяни також мають незначні просування в регіоні. Українські військові просуваються далі в Курській області РФ. Минулої доби ЗСУ продовжили штурм Глушківського району. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW), повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на ТСН.

Зеленський виступить на засіданні Ради безпеки ООН

Президент України Володимир Зеленський братиме участь у засіданні Ради безпеки ООН. Це станеться у вівторок, 24 вересня. Як повідомляє Reuters, про це заявила місія Словенії в ООН, інформує АГРІМПАСА з посиланням на “РБК-Україна”.

Ізраїльська авіація вдарила по оперативниках “Хезболли” на півдні Лівану (ВІДЕО)

У середу, 18 вересня, ізраїльські винищувачі вдарили по будівлях на півдні Лівану, де перебували оперативники “Хезболли”. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на сторінку армії оборони Ізраїлю в соцмережі Х.

Відомий експерт пояснив, коли РФ погодиться на мирні переговори

Україні важливо втримати Донецьку область, 50% якої окуповані російською армією, а також — втримати плацдарм в Курській області РФ, пояснив військовий експерт Петро Черник. У такому випадку з’явиться краща позиція для перемовин, коли на них погодиться РФ.