23 | Вересень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Понеділок, 23 Вересня, 2024

Хакери ГУР атакували два великі банки Росії, – джерела

“Россільгоспбанк” та ПАТ “Московський кредитний банк” зазнали хакерської атаки. Злами здійснили кіберфахівці Головного управління розвідки Міноборони. Про це “РБК-Україна” повідомили джерела в спецслужбах, інформує АГРІМПАСА.

“Продажний собака”: Алієв розніс зрадника Тимощука, який збирає гроші на армію Росії

Колишній футболіст київського “Динамо” Олександр Алієв жорстко висловився на адресу зрадника України Анатолія Тимощука, який взяв участь у російському аукціоні. Уродженець Хабаровська назвав нинішнього помічника головного тренера санкт-петербурзького “Зеніту” продажним собакою. Відповідне відео Алієв виклав на своїй сторінці у

Кремль жене моряків з єдиного авіаносця РФ воювати і вмирати в Україні – Forbes

Кремль, найімовірніше, перевів моряків з екіпажу судна Адмірал Кузнєцов, єдиного авіаносця військового флоту РФ, і відправив їх воювати проти України, повідомляє  Forbes, передає NV, інформує АГРІМПАСА. 

Чотири ключові пункти: у The Times розкрили дані про зміни плану перемоги, з яким Зеленський поїхав у США

“План перемоги”, який президент України Володимир Зеленський планує представити під час візиту до США цього тижня, має на меті забезпечити Україні довгострокові гарантії підтримки від Заходу. Президент підкреслює, що план потребує термінової підтримки від Джо Байдена та інших західних

Наступні кілька місяців будуть вирішальними у війні, – Зеленський

Найближчі місяці стануть вирішальними у війні з Росією. Оскільки у України не так уже й багато часу. Про це заявив президент України Володимир Зеленський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на нагородження Американською академією досягнень – The Golden Plate Award, інформує АГРІМПАСА.