05 | Серпень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Субота, 5 Серпня, 2023

Саміт у Джидді об’єднав 42 країни – Зеленський

Міжнародний порядок, заснований на правилах і порушений російською агресією, має бути відновлений, зазначив президент. На саміт у місті Джидда у Саудівській Аравії зібралися представники країн, яких об’єднує пріоритет міжнародного права. Про це сказав президент Володимир Зеленський у

Українські військові можуть отримати виплати розміром 700 тисяч гривень: для кого доступна така допомога

Дехто з українських військових може отримати виплати розміром до 700 000 гривень.Така допомога є одноразовою та розрахована на тих військовослужбовців, які отримали інвалідність. Про це розповів юрист Михайло Лобунько на своєму сайті.

Акваторії портів РФ оголошено зоною загрози

Йдеться про акваторії внутрішнього та зовнішнього рейдів портів Анапа, Новоросійськ, Геленджик, Туапсе, Сочі та Тамань. Україна 4 серпня оголосила акваторії шести російських портів у Чорному морі такими, що перебувають під воєнною загрозою. Про це йдеться у прибережному

У Грузії через зсув ґрунту загинула українка. Її дитину шукають

У Грузії через зсув ґрунту загинула громадянка України. Правоохоронці шукають її дитину, яка теж була у зоні стихійного лиха. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ.

Атака на корабель у Новоросійську стала загрозою для експорту російської нафти, – FT

Атака на корабель “Оленегорский горняк” у бухті Новоросійська вперше поставила під загрозу інфраструктуру експорту нафти РФ, яка є одним з джерел фінансування війни проти України. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Financial Times.

ЗСУ просуваються на Бердянському напрямку й обстрілюють тил ворога: карти боїв ISW

Українські війська продовжують вести наступальні дії на Бердянському напрямку. Росіяни скаржаться, що удари української артилерії ускладнюють логістику окупантів. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Інститут вивчення війни (ISW).

Сирський показав знищення росіян в районі Горлівки

Українські воїни за допомогою ударних FPV-дронів знаходять противника і не дають йому закріпитися на панівних висотах. На Горлівському напрямку ЗСУ успішно стримують війська РФ. Про це серпня повідомив командувач Сухопутних військ Олександр Сирський.