09 | Серпень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Середа, 9 Серпня, 2023

З’явилося нове фото підбитого російського корабля

Корабель Оленегорский горняк відбуксований для ремонту в плавучий док у порту Новоросійська. Великий десантний корабель ВМФ Росії Оленегорский горняк після атаки надводними дронами в ніч на 4 серпня знаходиться в плавучому доці Новоросійська. Про це повідомляє Радіо Свобода, публікуючи фото, зняте

Митрополит ПЦУ заявив, що українська влада “вигадує” війну (відео)

Митрополит Православної церкви України (ПЦУ) Чернівецький і Буковинський Даниїл (Михайло Ковальчук) заявив, що українська влада “вигадує війну”. Він сказав, що головним мотивом є страх перед Москвою. Відео промови Даниїла опублікували у TikTok. Що сказав митрополит За словами,

Нардепу Дубінському оголосили підозру

Під час перебування за кордоном народний депутат встиг двічі відвідати Італію, Хорватію та Іспанію, стверджують джерела. Народний депутат Олександр Дубінський отримав підозру. Про це він повідомив у Telegram в середу, 9 серпня.

Під Москвою на заводі пролунав потужний вибух

Завод у Сергієвому Посаді виробляє оптику для військових потреб, зокрема біноклі й оптичні приціли. У місті Сергієв Посад, що під Москвою, в середу, 9 серпня, пролунав потужний вибух на Загорському оптико-механічному заводі. Про це повідомляють російські Telegram-канали.

ЗМІ дізналися, хто купив у Бельгії півсотні танків Leopard 1 для України

Німецька компанія Rheinmetall відремонтує та відправить до України бельгійські танки Leopard 1. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на видання Handelsblatt.

Два дрони за три дні знищили російської техніки на понад 2 млн доларів (відео)

Збройні сили України використовуючи два безпілотні бомбери знищили російської техніки на понад два мільйони доларів. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на сторінку віце-прем’єра і міністра цифрової трансформації Михайла Федорова.

Блогер “зливав” у TikTok місця базування ЗСУ в Одесі. Його затримали

Житель Одеси “зливав” у TikTok місця базування Сил оборони України в місті та області. Правоохоронці вже затримали його. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Офіс генерального прокурора.

Було узгоджено з Путіним. Данілов розкрив замисел бунту Пригожина

Заколот найманців ПВК “Вагнера” на чолі з Євгеном Пригожиним у Росії був узгоджений з диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на заяву секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олексія Данілова в ефірі телемарафону.