12 | Серпень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Субота, 12 Серпня, 2023

ЗМІ повідомили подробиці нічної “бавовни” в Криму

Повідомляється, що військова контррозвідка СБУ потужно відпрацювала по наметовому містечку ворога, стоянках автомобільної техніки і паливозаправниках. З’явилися деякі подробиці сьогоднішньої нічної атаки БпЛА на російських окупантів у Криму, повідомляє видання LB.ua, посилаючись на власні джерела в СБУ.

Є відбиті території. Тарнавський розповів про ситуацію за день на південному фронті

Протягом доби на Таврійському напрямку артилерійські підрозділи українських воїнів виконали 1303 вогневих завдання. При цьому є відбиті території. Про це розповів командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський, повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на його Telegram-канал.

Російському Термінатору-2 влаштували “судний день”

Росіяни намагалися витягти підбитого Термінатора за допомогою танка Т-80, але його також підбили. Українські військові вивели з ладу російську бойову машину підтримки танків Термінатор-2 і танк. Про це повідомила СБУ у суботу, 12 серпня.

У російському Уссурійську прорвало дамбу, місто йде під воду (відео)

У місті Уссурійськ в Приморському краї РФ через сильні опади прорвало дамбу. Тепер місто йде під воду. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на “РИА Новости”.

В районі Керчі лунають вибухи, біля Кримського мосту майорить дим

В Криму, в районі Керчі, лунають вибухи. Над Керченським мостом майорить дим. Про це повідомляє  з посиланням на “Крим.Реалії“.