16 | Серпень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Середа, 16 Серпня, 2023

“Хай чекають холопи, поки цар бігає”: мер Луцька потрапив у скандал після ракетної атаки

Після ракетної атаки по Луцьку 15 серпня, мер міста Ігор Поліщук опинився в центрі скандалу. Все через те, що він пішов бігати у міський парк відразу після російських обстрілів. Такі дії чиновника викликали обурення з боку місцевих

“Сила Вагнера”. Українська диригентка втрапила у скандал через напис на футболці (фото)

Українська диригентка Оксана Линів втрапила в скандал з написом “Сила Вагнера” на футболці. Такий одяг вона обрала для фестивалю музики композитора Вагнера в Німеччині. Про це написав кандидат історичних наук Тарас Гривул на своїй сторінці у Facebook.

Залужний, Буданов та інші генерали обговорили контрнаступ з колегами з США та Британії

Українські генерали провели зустріч з британськими та американськими колегами. Однією з тем обговорень став хід контрнаступу наших військових. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного в Telegram.

Піке рубля. Чи зможе Кремль врятувати економіку СЮЖЕТ

На фоні крутого падіння російського рубля Центральний банк РФ підвищив процентну ставку до 12%. Російський рубль в понеділок обвалився до рівня 100 за долар вперше з березня минулого року. Сьогодні Центральний банк РФ скликав екстрене засідання та

Бійці ЗСУ показали кадри звільнення Урожайного

Українські військові звільнили селище Урожайне, що знаходиться неподалік від Старомайорського Донецької області. Воїни 35 окремої бригади морської піхоти показали, як разом з побратимами-морпіхами та іншими підрозділами Сил оборони України звільняли Урожайне на Донеччині. Відповідне відео оприлюднила 35

Маникюр можно делать себе самой

Сфера услуг в мире все больше набирает потребности, и несмотря ни на что, в Украине тоже. Уход за телом и вообще индустрия красоты регулярно генерирует огромное количество финансов. Многие люди, покидающие свою действующую занятость, исключительно ради того

У ГУР розповіли, чи варто українцям готуватися до масованих ракетних ударів восени та взимку

Загроза завдання масованих ударів по території України окупантами буде зберігатися протягом усієї загарбницької війни, проте Росія вже певною мірою використала накопичений ракетний потенціал. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на представника ГУР Андрія Юсова в ефірі телемарафону.

Російські військові атакують центр Херсона

Російські окупанти завдають ударів по центру Херсона у середу, 16 серпня. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на голову ОВА Олександра Прокудіна.

Виробництво під землею. СБУ розкрила деталі виготовлення морських дронів

Українські морські дрони – це унікальна розробка Служби безпеки України. Вони виготовляються на підземному виробництві на території України. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на заяву голови СБУ Василя Малюка.

Україна збільшуватиме військове виробництво

Зеленський подякував українцям, які “відчувають, що вони – на війні, а отже, допомагають обороні”. Україна і надалі збільшуватиме військове виробництво. Про це заявив президент Володимир Зеленський у своєму зверненні.

З Урожайного в Донецькій області вдалося евакуювати трьох людей, – ОВА

В селі Урожайне (Донецька область) тривають жорстокі бої, військовим ЗСУ вдалося зайти на територію населеного пункту та евакуювати трьох людей. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на заяву глави Донецької ОВА Павла Кириленка.