18 | Серпень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: П’ятниця, 18 Серпня, 2023

Українські військові атакували дроном керівників “поліції” Енергодару (відео)

У тимчасово окупованому Енергодарі на нараді керівників поліції пролунав вибух. Його причиною була атака дрона. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Telegram.

Історик спростував ганебний міф, який поширювали в СРСР про українців (відео)

В часи СРСР комуністична влада поширювала багато ганебних міфів про українців, аби применшити їхнє значення, зневажити та нав’язати комплекс меншовартості. Майже усі ці міфи зараз РФ, яка вважає себе правонаступницею СРСР, намагається нести у світ. Один із

РФ намагається утриматися від проведення нової хвилі мобілізації, – Генштаб Естонії

Про це заявив заступник начальника Генерального штабу Сил оборони Естонії Март Вендла, повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на ERR. За його словами, Росія ретельно відновлює ресурси. Він зазначив, що в березні було оголошено про масштабну кампанію з набору нового

Охорона приміщень в сучасних умовах

На жаль ми живемо в дуже неспокійні часи, але окрім зовнішніх ворогів, не можна забувати, що продовжує існувати небезпека і в середині країни. Охорона приміщень в таких умовах надзвичайно важлива річ, і тут ліпше звертатись до посередників,

Наступ ЗСУ буде довгим, а росіяни вже зазнали величезних втрат, – генерал Міллі

Наступ Збройних сил України буде довгим і повільним, проте російські війська вже зазнали величезних втрат. Про це заявив голова Об’єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі, повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на The Washington Post.

Зрадниця Ані Лорак повернулася до Росії і знайшла там нову роботу

Зрадниця Ані Лорак, концерти якої почали скасовувати в Європі через її позицію, повернулася до Росії. Там вона одержала нову роботу на пропагандистському ТБ. Про це повідомляють російські ЗМІ.

F-16 відправлять в Україну після завершення навчання пілотів, – Білий дім

Україні нададуть американські винищувачі F-16 після завершення навчання пілотів нашої країни. Про це заявив радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван, повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на The Guardian.

США схвалили передачу F-16 Україні від Данії та Нідерландів, – Reuters

Сполучені Штати схвалили відправку винищувачів F-16 до України з Данії та Нідерландів, як тільки буде завершено підготовку пілотів. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Reuters.