20 | Серпень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Неділя, 20 Серпня, 2023

Підготували усе, щоб нищити ворога. Наєв розповів про оборону на Волинському напрямку

На Волинському напрямку продовжуються заходи зі зміцнення української охорони та оборони державного кордону. Підготовлено усе, щоб нищити ворога. Про це розповів командувач Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на пресслужбу командування.

Дрон атакував авіабазу Сольці в РФ – соцмережі

Андрій Цаплієнко заявив, що після атаки пошкоджено один з ворожих військових літаків на аеродромі. Безпілотник завдав удару по російському авіабазі Сольці, що знаходиться під однойменним містом в Новгородській області Росії. Про це повідомив український військовий кореспондент Андрій

Нова російська станція Луна-25 зіткнулася з Місяцем

Станція “перейшла на нерозрахункову орбіту, зіткнулася з Місяцем і припинила своє існування”. Російська станція Луна-25 врізалася у Місяць. З моменту її запуску пройшло трохи більше тижня. Про це повідомляє Роскосмос.

Україна отримає 42 літаки F-16, – Зеленський

Україна на першому етапі отримає від партнерів 42 американських винищувачів F-16. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на президента Володимир Зеленського в Telegram.

Росіяни вбили понад 100 дітей в Маріуполі. Спротив знайшов докази, – мерія

Російські військові вбили понад сотню українських дітей під час облоги Маріуполя. Місцеві партизани знайшли докази дій окупантів. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на повідомлення мерії Маріуполя в Telegram.