22 | Серпень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Вівторок, 22 Серпня, 2023

З’явилось відео, як Путін плутає ліву й праву руки

Очільник Кремля кілька секунд розгублено дивився на зап’ясток лівої руки, хоч годинник він носить на правій, як шульга. Голова правлячого режиму РФ Володимир Путін раптово забув, що годинник у нього не на лівій руці, а на правій,

В Україні військкомати отримають доступ до всіх державних реєстрів, – Резніков

Українським військкоматам уже цієї осені нададуть доступ до всіх державних реєстрів. Як повідомляє АГРІМПАСА, про це заявив міністр оборони України Олексій Резніков під час Міжнародного ветеранського форуму.

У Вінницькій області в ДТП загинули дев’ять людей: серед жертв є діти

У Вінницькій області сьогодні, 22 серпня, зіткнулися легковий і вантажні автомобілі. Унаслідок ДТП загинуло 9 осіб. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на поліцію Вінницької області.

Протоку Дарданелли закрили для проходу кораблів

Протока Дарданелли через лісову пожежу закрита для проходу суден у напрямку Мармурового моря. Туреччина у вівторок, 22 серпня, закрила протоку Дарданелли для проходу кораблів через лісову пожежу, що бушує в регіоні. Про це повідомило Міністерство транспорту та інфраструктури

У Севастополі чути звуки вибухів. Росіяни перекрили рух по Кримському мосту

Жителі міста Севастополь, яке розташоване у тимчасово окупованому Криму, ввечері вівторка, 22 серпня, чули звуки вибухів. Про це повіомляє АГРІМПАСА з посиланням на російські пропагандистські Telegram-канали.

Працюють “Очі”. Українські військові знищили танк та БМП росіян на сході (відео)

Українські захисники знищили танк та бойову машину піхоти російських окупантів на Лиманський напрямку. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на командувача Сухопутних військ ЗСУ Олександра Сирського.

У Луцьку в квартиру залетіли близько 30 кажанів

Рукокрилі потрапили у помешкання на дев’ятому поверсі через відчинені вікна. Їх виловили і згодом випустили працівники ДСНС. У Луцьку рятувальники звільнили квартиру від засилля кажанів. Про це 22 серпня повідомило управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

Укрзалізницю рознесли за потяг, що нагадує “конюшню” (фото)

Укрзалізниця опинилася знову у центрі скандалу. Підприємство розкритикували за страшенно брудний та жаркий вагон, обдерті сидіння в поїзді, що прямує маршрутом Ромодан-Ромни-Бахмач. Про жахливий стан потягу повідомила у Facebook пасажирка Алла Заможська.

Українські військові з боєм увійшли в Роботине Запорізької області

Українські захисники увійшли в село Роботине Запорізької області та організували евакуацію мирних мешканців. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на заступницю міністра оборони Ганну Маляр.

Ердоган відвідає Росію для зустрічі з Путіним, – ЗМІ

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган має намір відвідати Росію для зустрічі з диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Yeni Şafak.

Операція ГУР. Знищення стратегічної авіації РФ СЮЖЕТ

Два аеродроми в глибокому тилу РФ зазнали ударів безпілотними. Попередньо відомо про пошкодження кількох літаків стратегічної авіації. В суботу на військовому аеродромі Сольці у Новгородській області, де базуються стратегічні бомбардувальники Ту-22М3, сталась масштабна пожежа. Міноборони РФ згодом

Пригожин записав відео з Африки

Засновник ПВК Вагнер заявив, що “робить Росію ще більш величною всіх континентах”, а Африку “ще вільнішою”. Ватажок російської приватної військової компанії Вагнер Євген Пригожин записав відео з Африки та заявив про “боротьбу за свободу континенту”. Відповідне відео

Атака на аеродром “Шайковка”: у ГУР заявили про пошкодження кількох одиниць авіатехніки

Під час сьогоднішньої атаки на російський аеродром “Шайковка” було пошкоджено кілька одиниць ворожої авіатехніки. Завдання виконали у координації з Головним управлінням розвідки. Про це у коментарі РБК-Україна заявив представник ГУР МО Андрій Юсов.

Росіяни вдарили “Шахедом” по цивільному об’єкту у Чернігівській області

Російські окупанти сьогодні, 21 серпня, увечері вдарили своїм безпілотником “Шахед” по цивільному об’єкту у прикордонні Чернігівської області. Про це повідомляє   з посиланням на голову Чернігівської ОВА В’ячеслава Чауса в Telegram.