23 | Серпень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Середа, 23 Серпня, 2023

Пригожин був на борту. У Росавіації показали список пасажирів літака, що розбився в РФ

На борту бізнес-джету, що розбився в Тверській області (РФ) 23 серпня був засновник ПВК “Вагнера” Євген Пригожин” серед пасажирів. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Росавіацію.

Біля табору “вагнерівців” в Білорусі перебої з мобільним інтернетом, – “Гаюн”

В районі табору найманців ПВК “Вагнер” в Білорусі фіксують сильні перебої з мобільним інтернетом. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Telegram-канал “Беларускі Гаюн”.

У мережі показали уламки літака Пригожина

Пілоти бізнес-джета не повідомляли диспетчерам про жодні нештатні ситуації, зазначають росЗМІ. В мережі показали місце падіння та уламки літака ватажка ПВК Вагнер Євгена Пригожина Embraer ERG-135 з бортовим номером RA-02795. Фото оприлюднили російські Telegram-канали в середу, 23

Падіння літака Пригожина: в РФ заявили про теракт

Російські пропагандисти стверджують також, що на борту літака знаходився “права рука” Пригожина Дмитро Уткін. Російські пропагандисти вважають, що причиною падіння літака на борту якого міг бути й засновник ПВК Вагнера Євген Пригожин міг бути “теракт”. Про це

Зламана рука та розбите обличчя: відома українська ведуча шокувала зовнішнім виглядом

Українська ведуча “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс шокувала своїм зовнішнім виглядом. Вона показалась зі зламаною рукою та розбитим носом. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Розвідка показала знищення комплексу С-400 у Криму

В результаті вибуху було повністю знищено установку С-400, встановлені на ній ракети та особовий склад. У тимчасово окупованому Криму знищено російський зенітний ракетний комплекс С-400. Про це повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України у середу, 23

Британія може оголосити ПВК “Вагнера” терористичним угрупованням, однак є умова

За словами міністра внутрішніх справ Суелли Браверман, вона готова оголосити приватну військову компанію Євгена Пригожина терористичною організацією після того, як чиновники завершать підготовку юридичної аргументації для оголошення.

У Криму уражено береговий ракетний комплекс росіян “Бастіон”, – Андрющенко

Під час сьогоднішніх вибухів у тимчасово окупованому Криму було уражено російський береговий ракетний комплекс “Бастіон”. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Telegram радника мера Маріуполя Петра Андрющенка.