29 | Серпень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Вівторок, 29 Серпня, 2023

Вбивство і перевищення службових повноважень: у Дніпрі затримали поліцейського

За фактами умисного вбивства та перевищення службових повноважень у Дніпрі сьогодні, 29 серпня затримали поліцейського. Про це повідомляє АГРІМАПСА з посиланням на Офіс Генерального прокурора в Telegram.

Цілком таємно. Як пройшло поховання Пригожина СЮЖЕТ

У Санкт-Петербурзі в закритому режимі і без військових почестей поховали засновника ЧВК Вагнера Євгена Пригожина. Похорони ватажка Вагнера Євгена Пригожина відбулись 29 серпня у Санкт-Петербурзі. Процесія пройшла в приватному форматі і тільки ввечері з’явилась офіційна інформація, що

Смертельна стрілянина у Дніпрі. Поліція та ДБР почали розслідування

Керівництво Нацполіції розпочало кримінальне провадження щодо інциденту зі смертельною стрільбою та правоохоронцем у місті Дніпро. Як повідомляє АГРІМПАСА, про це заявили у Патрульній поліції Дніпропетровської області.

Ігнат про авіакатастрофу під Житомиром: літаки зіткнулися фактично на старті

Навчально-бойові літаки L-39 у Житомирській області зіткнулися фактично на старті. Проте всі деталі авіакатастрофи, в якій загинули троє пілотів, будуть відомі після завершення розслідування. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната в

Авіакатастрофа під Житомиром: почалася розшифровка чорних скриньок

Слідство розпочало розшифровку чорних скриньок двох навчально-бойових літаків, які зіткнулися у Житомирській області 25 серпня. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на радницю з комунікації Державного бюро розслідувань Тетяну Сап’ян в ефірі телемарафону.

“Владу” захопленого Токмака окупанти перевозять в інше місто, – Федоров

Російські окупанти вирішили перевезти так звану “адміністрацію” захопленого Токмака Запорізької області в інше місто. Куди саме – поки невідомо. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Telegram мера Мелітополя Івана Федорова.

Біль і сльози… У Києві попрощалися з “Джусом” – легендарним пілотом, який жив небом (фото)

У Києві попрощались з легендарним українським пілотом Андрієм Пільщиковим з позивним “Джус”. На церемонію прощання прийшло багато людей. Як пройшла церемонія прощання та що відомо про “Джуса” – читайте нижче.

До 18 тисяч гривень! Українцям роздадуть гроші: хто і скільки може отримати

Українські біженці, які повернуться додому з-за кордону, матимуть змогу отримати грошову допомогу у розмірі 18 тис. грн на місяць. Про те, хто і як зможе отримати виплати.