02 | Вересень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Субота, 2 Вересня, 2023

“Дніпро – російське місто”. Власниця популярного магазину накинулася на дівчину

Власниця парфумерного онлайн-магазину в Instagram із Дніпра Ірина Щербина заявила, що обслуговує лише російськомовних клієнтів. Жінка накинулася на дівчину із Луцька, яка хотіла зробити замовлення українською мовою. Про це повідомив журналіст Костянтин Андріюк у своєму Telegram-каналі.

РФ розгорнула “резервну армію” – ISW

Експерти ISW вважають, що 25-та загальновійськова армія РФ навряд чи буде боєздатною, враховуючи її поспішне розгортання. Росіяни розгорнули “резервну армію”, аби їхні підрозділи з Луганської області передислокувалися на південь. Про це повідомляє Інститут вивчення війни (ISW).

Коломойському вручили підозру за шахрайські схеми

Олігарху Ігорю Коломойському вручили підозру. Його підозрюють в відмиванні великої суми коштів шляхом виводу за кордон. Про це  повідомили джерела в правоохоронних органах.

У російському Пітері палає комбінат (відео)

Масштабна пожежа спалахнула у російському Санкт-Петербурзі у суботу, 2 вересня. Там загорівся комбінат. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на росЗМІ.

ЗСУ знищили ще 570 окупантів й більше десятка танків: Генштаб оновив втрат РФ

Протягом минулої доби, 1 вересня, українські воїни знищили ще 570 російських окупантів. З початку повномасштабного вторгнення країна-терорист Росія втратила близько 264 060 особового складу. Про це пише АГРІМПАСА з посиланням на Facebook-сторінку Генерального штабу Збройних сил України.