03 | Вересень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Неділя, 3 Вересня, 2023

Юрист розповів про підступний трюк із повістками, який застосовують працівники ТЦК

Працівники ТЦК вдаються до креативних підходів і застосовують хитрощі, аби вручити повістки військовозобов’язаним чоловікам. Про це розповів адвокат Роман Сімутін на своєму каналі You Tube.

ГУР показало російського пілота, який здав Мі-8

Спецоперація ГУР по викраденню Мі-8 АМТШ отримала кодову назву Синиця і стала однією із самих успішних. Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони показало російського пілота, який передав українській стороні гелікоптер Мі-8 АМТШ. Про це стало відомо у неділю,

У Санкт-Петербурзі палає нафтобаза, повідомляють про вибухи

Масштабна пожежа спалахнула у Санкт-Петербурзі у неділю, 3 вересня. Там загорілася нафтобаза. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на росЗМІ.

Нацгвардійці показали, як відбили та зачистили траншеї окупантів на півдні (відео)

Бійці Нацгвардії відбили та зачистили траншеї російських окупантів. Це сталося на південному напрямку. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Міністерство внутрішніх справ у Telegram. На опублікованому відео зафіксована робота воїнів бригади “Кара-Даг” Гвардії Наступу. Захисники успішно штурмували та

Ердоган у Сочі обговорить з Путіним “зерновий коридор” та обмін полоненими

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган поїде у Сочі, де зустрінеться з російським диктатором Володимиром Путіним. Вони обговорять Україну. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на TRT Haber.