06 | Вересень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Середа, 6 Вересня, 2023

США оголосили про передачу Україні снарядів зі збідненим ураном

Сполучені Штати Америки сьогодні, 6 вересня, оголосили про поставку Україні снарядів зі збідненим ураном. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на заяву Пентагону.

В Україні планують масштабне скасування пенсій: хто залишиться без виплат

Кабінет міністрів України зареєстрував законопроект №9453, який передбачає запровадження нових підстав для скасування пенсій. Цей документ уже був прийнятий у першому читанні парламентом. Хто може втратити пенсії в Україні.

Скоро заморозки. Синоптики назвали дати похолодання та перших морозів

Після рекордної серпневої спеки багатьом українцям хочеться свіжості та прохолоди. І поки перші дні вересня ще тішать нас теплом, то ближче до кінця місяця варто готуватися до перших заморозків. Коли в Україну прийдуть заморозки.

Капітан поліції в Дніпрі чекає приходу Росії, бо йому не платять волонтери: шокуюча історія

У Дніпрі поліцейський на одному з блок-постів зупинив волонтерку та хотів з нею “домовитися”. Капітан поліції розмовляв російською мовою та заявив, що чекає приходу Росії. Про це розповіла волонтер Ксенія Бикова у Facebook.

Розсекречено зарплати королівських гвардійців Британії. Українські військові можуть тільки заздрити

Королівська гвардія Великої Британії відома на весь світ не тільки яскравою формою, але й рівнем спецпідготовки. Нещодавно стало відомо, що й заробітна платня військової “еліти” Сполученого Королівства може викликати заздрощі. Про вимоги до гвардійців короля, а також

“Не могла навіть у туалет сходити”. УЗ перетворила на пекло поїздку пасажирки з інвалідністю

Укрзалізниця потрапила у скандал, знявши без попередження спеціальний вагон з поїзда, куди купила квиток пасажирка з інвалідністю. Про цей інцидент розповіла учасниця скандалу Софія Грубова у Facebook.