10 | Вересень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Неділя, 10 Вересня, 2023

F-16 можуть почати працювати в Україні раніше, ніж передбачалося, – WSJ

В Україні припускають, що українські пілоти на винищувачах F-16 почнуть виконувати бойові завдання вже цієї зими. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на The Wall Street Journal.

Генштаб просить українців повідомляти про позиції радарів РФ в окупації: як це зробити

Українці в окупації можуть повідомляти про ворожі комплекси зв’язку та радіоелектронної боротьби (РЕБ) у “єВорог”, щоб дрони ЗСУ працювали ще ефективніше. Про це повідомляє АГРІМПАСА посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Дивіться, як виглядає покинуте село-примара, яке повністю поглинула природа: фото і відео

На сході Китаю, на островах архіпелагу Шенгсі, розташоване покинуте село Хутуван. За 30 років свого існування без людей його повністю поглинула природа – через це його часто називають примарою. Втім таке незвичне перевтілення поселення на джунглі тепер

Буданов підтвердив, що Starlink деякий час не працював біля Криму

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов підтвердив, що супутниковий інтернет Starlink певний час не працював біля Криму. Проте зараз “вся лінія фронту працює на них”. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на його заяву під час

Українські бійці просунулися ще на 1,5 км у районі Роботиного

Українські військові продовжують просуватися на Мелітопольському напрямку. ЗСУ вдалося звільнити ще 1,5 квадратні кілометри території. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на речника об’єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку Олександра Штупуна в ефірі телемарафону.