15 | Вересень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: П’ятниця, 15 Вересня, 2023

“Копія Буданова”. Зірка “Холостячки” зважився на кардинальну зміну іміджу (фото)

Учасник другого сезону реаліті “Холостячка”, психолог Роман Свечкоренко, який нещодавно зіграв весілля з блогеркою Валерією Чернецькою, здивував публіку неочікуваною зміною іміджу. Фото у новому образі з’явилися в Instagram Stories зірки.

В РФ українську телеведучу Єфросиніну “засудили” до семи років тюрми

Сторона звинувачення зажадала для українки сім років ув’язнення, але просила суд “взяти до уваги”, що в неї маленька дитина. Басманний районний суд Москви заочно засудив українську телеведучу Марію Єфросиніну до семи років колонії. Її звинувачують у поширенні

У Самарі палає підшипниковий завод

На заводі загорівся резервуар з мастилом, вогонь охопив велику площу. Інформації про загиблих та постраждалих немає. У Росії спалахнула чергова потужна пожежа. У Самарі горить завод із виробництва підшипників. Про це 15 вересня повідомляють місцеві Telegram-канали.

Німеччина обговорює зі Швецією та Єгиптом тимчасову передачу Україні систем IRIS-T

Німеччина обговорює з країнами-партнерами тимчасову передачу Україні систем протиповітряної оборони IRIS-T. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на очільника партії зелених, заступника голови комітету з питань оборони Оміда Нуріпура в ефірі ZDF.

З’явилося нове фото пошкоджених кораблів у Криму

Десантний корабель “Мінськ” майже напевно був функціонально зруйнований, а підводний човен, ймовірно, отримав катастрофічні пошкодження, вважають у Міноборони Британії. Ракетний удар по російським військовим кораблям на судноремонтному заводі у Севастополі, що у тимчасово окупованому Криму, завдав їм

У Шуфрича знайшли документи зі схемою “автономії” Донецької та Луганської областей (фото)

Під час сьогоднішніх обшуків у нардепа Нестора Шуфрича співробітники СБУ знайшли документ зі схемою автономії для Донецької та Луганської областей. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела в СБУ.

Коломойському вручили третю підозру – ОП

Бізнесмена підозрюють в організації групи, яка підробляла документи для незаконного заволодіння коштами ПриватБанку. Українському бізнесмену Ігорю Коломойському у четвер, 14 вересня, оголосили нову, вже третю, підозру. Вона пов’язана із заволодінням коштами ПриватБанку, повідомив радник голови ОП Сергій Лещенко.