16 | Вересень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Субота, 16 Вересня, 2023

“Йде бій за якісь території”. Хасиди в Умані розповіли, чому не бояться обстрілів

Щороку в місто Умань у Черкаській області приїжджають десятки тисяч хасидів для того, щоб відсвяткувати юдейський Новий рік – Рош га-Шана. Уже другий рік поспіль він припадає на період повномасштабної війни Росії проти України. Журналісти “Радіо Свобода”

У Росії заявили про нові ракети для Ту-160

На бомбардувальники Ту-160 встановлено по дві касети з шести ракет Х-БД, зазначив Сергій Шойгу. Росія розробила нові крилаті ракети Х-БД і озб

Україні доведеться “викурити” росіян з Криму, – Данілов

Обстріли окупованого Криму будуть тривати і надалі. Це продовжуватиметься, поки Україна не звільнить півострів від окупантів. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на секретаря РНБО Олексія Данілова в інтерв’ю “Українському радіо”.

В Харкові лунають вибухи, ОВА заявила про обстріли

Російські окупанти завдають ударів по Харкову. Цивільних закликали перебувати в укриттях. Про це заявив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на його Telegram-канал.

У школі під Рівним вчитель побив ногами учня у всіх на очах (відео)

На Рівненщині вчитель на уроці застосував фізичну силу до учня. Він жорстоко бив дитину ногами у всіх на очах. Відео кричущого інциденту опублікували в Instagram Типове Березне.

Коломойському збільшили заставу до понад 3 млрд гривень

Українському олігарху Ігорю Коломойському переобрали запобіжний захід у справі про заволодіння 5,8 мільярдами гривень. Так, Печерський районний суд Києва збільшив заставу з 509 мільйонів гривень вже на суму 3 млрд 891 млн гривень. Про це повідомляє АГРІМПАСА

В окупованому Луганську військові проїхалися по пішоходу – соцмережі

Російські військові часто порушують правила дорожнього руху на окупованих територіях та спричиняють ДТП, в яких гинуть люди. У мережі з’явилося відео з тимчасово окупованого росіянами Луганська, де жертвою ДТП став пішоход. У П’ятницю, 15 вересня, його опублікував

Партизани знищили групу окупантів у Генічеську

Агент партизанського руху АТЕШ провів успішну диверсійну операцію, в результаті знищено дві вантажівки з особовим складом ворога. Сьогодні, 15 вересня, агент АТЕШ знищив групу окупантів в окупованому Генічеську, що на Херсонщині. Про це повідомляє ТГ-канал руху АТЕШ.