20 | Вересень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Середа, 20 Вересня, 2023

“Ідіть у туалет”. У Дніпрі жінці заборонили годувати грудьми дитину в примірочній магазину

У Дніпрі магазин одягу Colin’s потрапив у скандал. Річ у тому, що жінці заборонили годувати дитину грудьми у примірочній. Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) із посиланням на пост матері малюка Ірини Черниш у Facebook.

Севастополь атакували ракетами: окупанти ставлять димову завісу

Кримські Telegram-канали опублікували відео, де зафіксовані ракети, що пролітають над півостровом. Російські військові поставили димову завісу в Південній бухті тимчасово окупованого Севастополя та з Північного молу. Місцеві жителі також бачили ракети, що пролітали в небі над півостровом

Під Москвою підірвано два літаки і вертоліт – ГУР

Пошкодження літаків не дозволять розраховувати на їх швидке відновлення. А у гелікоптера вибухом пошкоджено хвостову частину, зазначили у розвідці. У Росії невідомі диверсанти влаштували вибухи на аеродромі Чкаловський у Московській області. Пошкоджено два літаки та один вертоліт,

Баку припинив “антитерористичні заходи” в Карабасі

Розташовані в Карабаському районі “формування збройних сил Вірменії та незаконні вірменські збройні формування” складають зброю. Азербайджан зупинив проведення “антитерористичних заходів” у Нагірному Карабасі. Про це повідомило Міноборони країни у середу, 20 вересня.

Формула миру та ядерне роззброєння РФ. Головні заяви Зеленського на Генасамблеї ООН

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 19 вересня, виступив на дебатах Генеральної Асамблеї Організації Об’єднаних Націй. РБК-Україна зібрала головні заяви з виступу глави української держави.

Даша Квіткова продає свій крутий будинок на OLX: його ціна може шокувати

Відома блогерка та інфлюенсерка Даша Квіткова виставила на продаж шикарний будинок під Києвом, який був придбаний разом з її екс-чоловіком Нікітою Добриніним. Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на YouTube-канал блогера Богдана Беспалова BespaLOVmedia.