21 | Вересень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Четвер, 21 Вересня, 2023

У Севастополі пролунали вибухи

У Севастополі на території тимчасово окупованого Криму пролунали вибухи відразу в декількох місцях. У Севастополі (тимчасово окупований Крим) прогриміли вибухи. Про це ввечері 21 вересня повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Росіяни вдарили ракетою “Онікс” по інфраструктурі Одеської області

Окупанти сьогодні, 21 вересня, увечері обстріляли Одеську область гіперзвуковою ракетою “Онікс”. Пошкоджено об’єкт рекреаційної інфраструктури. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Сили оборони півдня України в Telegram.

Військові ЗСУ показали, як росіяни перебили своїх із “Солнцепека”

Дрон українських військових зняв, як на одному з напрямків фронту російські окупанти відкрили вогонь по своїх же солдатах із важкої вогнеметної системи залпового вогню ТОС-1А “Солнцепек”. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на заяву 47 окремої механізованої бригади.

Україна і Польща провели переговори щодо зерна

Польська сторона вивчить український план експорту та підготує свої пропозиції до нього, зазначили у Мінагрополітики. Україна і Польща знайдуть рішення щодо експорту української агропродукції, яке враховує інтереси обох держав. Про це повідомило Міністерствао аграрної політики та продовольства України у

Сергій Стерненко попросив MARUV допомогти ЗСУ. Співачка відреагувала агресивним жестом

Скандальна українська співачка MARUV, яка майже зникла з “радарів” після повномасштабного вторгнення, заблокувала активіста Сергія Стерненка після його прохання допомогти ЗСУ. Про це пише РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на Telegram-канал STERNENKO.

Росіяни влаштували масований обстріл України: наслідки атаки

Вранці 21 вересня росіяни знову влаштували масований ракетний обстріл України. Під ударом опинились Київ, Рівне, Харків, Черкаси та Хмельницький. Крім цього, в деяких областях працювало ППО. Всі подробиці нічної атаки РФ на українські міста – в матеріалі РБК-Україна

Польща більше не передає зброю Україні, бо сама озброюється, – Моравецький

Уряд Польщі перестав надавати військову допомогу Україні для відбиття повномасштабного вторгнення РФ. Таке рішення Варшави пов’язане із зусиллями щодо озброєння власної армії. Про це заявив прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький, передає РБК-Україна з посиланням на його Twitter (X).

Reuters розповіло, яку військову допомогу США завтра виділять Україні

Президент США Джо Байден планує оголосити про пакет військової допомоги Україні на суму 325 мільйонів доларів у четвер, 21 вересня. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Reuters.