24 | Вересень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Неділя, 24 Вересня, 2023

ЗСУ “ріжуть” логістичні шляхи росіян біля Бахмута

Українські міномети та БПЛА вже на робочій дистанції від траси Бахмут-Горлівка, яку окупанти використовують для забезпечення підрозділів. Збройні сили України вже дістають до одного з логістичних маршрутів росіян на Бахмутському напрямку та працюють над тим, аби перерізати

Росіяни обстріляли з авіації Херсонську область, є загибла

Російські терористи вдарили з авіації по Бериславу Херсонської області. Внаслідок обстрілу загинула жінка, поранення отримав правоохоронець. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на голову обласної військової адміністрації Олександра Прокудіна.

Українська розвідка атакувала будівлю ФСБ у Курську, – джерела

Український безпілотник атакував адміністративну будівлю у Курську. Йдеться про будівлі ФСБ у місті. Про це РБК-Україна розповіло джерело у Головному управлінні розвідки Міноборони.

Знайшли слабку ділянку. Експерт пояснив важливість прориву ЗСУ біля Вербового

Українські військові знайшли слабку ділянку та прорвали лінію оборони окупантів поблизу населеного пункту Вербове у Запорізькій області. Далі українські війська можуть піти на Очеретувате. Про це в коментарі РБК-Україна розповів керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

Маск не вимикав Starlink перед ударом ЗСУ – ГУР

Відтоді як мережу супутникового зв’язку Starlink увімкнули над Кримом, “проблем не було”, зазначив Буданов. Американський мільярдер Ілон Маск не вимикав супутниковий зв’язок Starlink над тимчасово окупованим Кримом, аби зірвати атаку українських надводних дронів по флоту РФ у

ЗСУ просуваються вперед під Роботиним, інколи на 300-400 метрів в день, – Штупун

Наступальна операція ЗСУ під Роботиним Запорізької області триває – в деякі дні Сили оборони просуваються на 300-400 метрів. Про це в ефірі телемарафону заявив речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Олександр Штупун, передає РБК-Україна.