25 | Вересень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Понеділок, 25 Вересня, 2023

Під Херсоном пенсіонерка врятувала трьох поранених бійців ЗСУ від окупантів: вони називають її мамою (відео)

В одному з окупованих сіл на Херсонщині пенсіонерка Софія Біла врятувала трьох поранених українських воїнів. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на відео у Facebook Римми Філіппенко.

Анна Трінчер розлучилася з Волошиним через його зраду, – блогер

Блогер неочікувано “викрив” секрет співачки Анни Трінчер та її чоловіка Олександра Волошина, заявивши, що пара розлучилася і намагається це приховати. Про це пише АГРІМПАСА з посиланням на YouTube-канал BespaLOVmedia.

У Курську дрон влучив у будівлю МВС – ЗМІ

Внаслідок нової “бавовни” є влучання у будівлю МВС РФ у Курську, повідомили в ГУР Міноборони України. У російському Курську вранці 25 вересня пролунали вибухи. Український безпілотник влучив у будівлю Міністерства внутрішніх справ РФ. Про це повідомляє LIGA.net з посиланням на

Суд відмовив в арешті активів Коломойського – ЦПК

Тимчасовий арешт на майно діяв лише 48 годин. Активи Ігоря Коломойського тепер можна продати або переписати, стверджують в організації. Суддя Вищого антикорупційного суду Олег Ткаченко 21 вересня відмовив прокурорам Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) в арешті активів олігарха

З’явилися фото наслідків нічної атаки на Одесу

Унаслідок атаки пожежі виникли у нежитловій висотці, у складському приміщенні та одному з приватних будинків Одеського району. Сили оборони півдня України опублікували в Telegram фото наслідків нічної атаки на Одесу, під час якої спалахнула пожежа в нежитловій висотці.

У Повітряних силах розповіли про особливість нічної атаки РФ

Російські крилаті ракети та дрони-камікадзе змінювали напрямок під час нічного нападу на Україну 25 вересня. Під час сьогоднішньої нічної атаки по Україні запущені російськими окупантами ракети та дрони-камікадзе маневрували. Вони летіли в одному напрямку, а потім поверталися

На Вінниччині прихильники російських пісень погрожували зарізати опонентів

Двоє перехожих зробили подружжю зауваження про недоцільність публічного прослуховування пісень музикантів, що підтримують війну. Жителі одного із сіл Вінницької області вступили в конфлікт через пісні російських музикантів, які підтримують війну проти України. “Поціновувачі” російського музичного продукту почали

У Пітері пролунав вибух. Частина міста залишилася без світла, – ЗМІ

У російському Санкт-Петербургу було чути звуки вибухи. Після цього мешканці міста почали повідомляти про масове відключення світла у Пушкінському районі. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на “Фонтанка”.

Виходимо з того, що війна не закінчиться і у наступному році, – Притула

Російсько-українська війна не закінчиться ні цього, ні наступного року. А поточний осінньо-зимовий сезон для України не буде легшим, аніж минулий. Таку думку відомий волонтер Сергій Притула висловив в інтерв’ю РБК-Україна, яке можна буде почитати завтра, 25 вересня.

В Одесі пролунали вибухи під час повітряної тривоги

Вночі 25 вересня в Одесі пролунили вибухи під час повітряної тривоги. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Думську.