30 | Вересень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Субота, 30 Вересня, 2023

В ОП висміяли “погрози” Медведєва

Немає жодних “нових територій Росії”, а також нема жодних шансів для росіян зберегти над ними контроль, зазначив Михайло Подоляк. Російському “суб’єкту” Дмитру Медведєву необхідно дочекатись фіналу війни, а потім почати писати тюремні мемуари. Про це написав радник

Конгресс ухвалив бюджет США без допомоги Україні

Білий дім намагався включити до проєкту бюджету компромісні 6 млрд доларів для України до середини листопада, але ця ініціатива не набрала достатньо голосів. Палата представників Конгрессу США схвалила тимчасове фінансування уряду, що дозволить уникнути так званого шатдауну.

“Сокіабле”, полтавський палій та інші. Як склалося життя героїв культових мемів

Сучасна українська культура багата на різні сфери: кінематограф, хореографія, вокал тощо. Проте найдинамічнішим і найбільшим пластом є меми. У нас їх просто сила-силенна: про політиків, життя, ворогів, історію і взагалі будь-що. Ця хвиля жартів несеться з неймовірною

Окупанти відновили штурми на Лимано-Куп’янському напрямку, – ЗСУ

Російська армія відновила штурми на Лимано-Куп’янському напрямку. Сили оборони відбивають атаки окупантів. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на начальника пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Іллю Євлаша в ефірі телемарафону. “На Лимано-Куп’янському напрямку противник відновив свої штурмові дії.

Росіяни знищили 90% ППО Харківської області на початку вторгнення, – ЗСУ

На початку повномасштабного вторгнення російські терористи знищили 90% протиповітряної оборони Харківської області. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на начальника Сил оборони Харкова Сергія Мельника у фільмі Дмитра Комарова.

Росіяни вдарили по гімназії у Херсоні

А в результаті атаки дрона РФ на село Козацьке Херсонської області отримав поранення чоловік. Війська РФ обстріляли Херсон у суботу, 30 вересня. Ворожі снаряди влучили у гімназію. Про це повідомив глава Херсонської ОВА Олександр Прокудін.