03 | Жовтень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Вівторок, 3 Жовтня, 2023

Соцмережі озвучили, за що РФ оголосила Арестовича у розшук

Арестовичу інкримінують “публічні заклики до тероризму з використанням ЗМІ” та “поширення фейків про ЗС РФ з використанням свого службового становища”. Колишнього радника Офісу президента Олексія Арестовича було оголошено у федеральний розшук на території РФ. Телеграм-канал SHOTз посиланням

Пентагон півроку може озброювати Україну – ЗМІ

Вже порожній рахунок, який США використовували для довгострокової програми модернізації української армії та підвищення її сумісності з НАТО, стверджують джерела. У розпорядженні Пентагону залишилося $5,2 млрд, які можуть бути витрачені на військову допомогу для України. Про це

Міноборони РФ “засвітило” на відео іранські ракети для “Градів”, – Bild

Росія вже може використовувати в Україні іранські снаряди для реактивних систем залпового вогню “Град”. Їх помітили на відео Міністерства оборони країни-агресора. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Bild у Telegram.

Carlsberg заборонив виробляти та продавати свою продукцію в Росії

Carlsberg розірвала ліцензійні угоди у Росії після рішення Москви на початку цього року взяти під свій контроль пивоварні заводи датської групи в країні. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Reuters.

У Севастополі повідомляють про вибухи, у місті оголосили повітряну тривогу

В окупованому Севастополі (Крим) сьогодні, 3 жовтня, пролунали звуки вибухів. У місті оголосили повітряну тривогу. Про це повідомляє АГРІМАПСА з посиланням на місцеві Telegram-канали, окупаційного “губернатора” Севастополя Михайла Развожаєва та Міноборони РФ.

Військовим збільшили доплати: хто буде отримувати по 100 тисяч гривень

Міністерство оборони України збільшило перелік військовослужбовців, які отримують додаткову винагороду. Найближчим часом гроші надійдуть на їхні рахунки. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на прес-службу Міноборони.

Оголошено підозру військовому, який допоміг РФ захопити субмарину України

Уродженцю Новограда-Волинського (нині – Звягеля) Житомирської області загрожує до 15 років ув’язнення. Служба безпеки оголосила підозру уродженцю Житомирщини, який допоміг російським військовим захопити єдину українську субмарину та перейшов на службу до ворога. Про це повідомила пресслужба Управління СБУ

Російський флот фактично зазнав поразки у Чорному морі, – Міноборони Британії

Українським військовим вдалося фактично завдати поразки російському флоту у Чорному морі. Про це сказав молодший міністр оборони Великої Британії Джеймс Хіппі під час виступу на Варшавському безпековому форумі повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на The Guardian.

Віра Брежнєва вляпалась у скандал через кліп на україномовну пісню

Співачку Віру Брежнєву звинуватили у плагіаті кліпу на пісню “Дякую”, який вона представила шанувальникам лише декілька днів тому. Так, нову роботу екссолістки “ВІА Гри” порівняли із кліпом артистки YAGODA на пісню “Лілея”. Про це пише АГРІМПАСА з

“Я вже не боюся”. 76-річна українка , яку насильно до Росії,повернулася додому, подолавши 4000 км

76-річна мешканка села Дементіївка Віра Чернуха повернулася до рідного дому після того, як її вивезли до Росії. Вона єдина мешканка населеного пункту після трагічних подій. Про це повідомляє АГРІМПАСА із посиланням на Reuters.

Міноборони оновило доплати військовим

Виплати бійцям ЗСУ, які воюють на передньому краї, збережені на тому ж рівні – 100 тисяч гривень. Міністерство оборони збільшило перелік військовослужбовців, які отримують додаткову винагороду. Найближчим часом гроші надійдуть на їхні рахунки, повідомило військове відомство у вівторок, 3

НАБУ спіймало на хабарі мера Сум

Українські правоохоронці затримали міського голову Сум Олександра Лисенка. Його спіймали на отриманні хабаря. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Національне антикорупційне бюро в Telegram.

Нарешті це сталося! Мудрик забив перший гол за “Челсі” в АПЛ (відео)

Український футболіст Михайло Мудрик забив перший гол за лондонський “Челсі” у АПЛ. Це сталося у поєдинку “аристократів” проти “Фулгема” у рамках 7 туру Англійської Прем’єр-ліги. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням трансляцію матчу.