05 | Жовтень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Четвер, 5 Жовтня, 2023

“Шановні обмежено придатні”. Ультрас “Шахтаря” гнівно звернулися до українських фанів у Європі

Чоловіків з України, які підтримують донецький “Шахтар” на виїзних і номінально домашніх матчах Ліги чемпіонів, просять не вивішувати банери у підтримку “гірників” російською мовою. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Instagram-сторінку ультрас “Шахтаря”.

Над Варшавою вперше розгорнуть систему ПРО на базі Patriot

Польські військові вперше розгорнули над столицею країни Варшавою систему протиракетної та протиповітряної оборони “Вісла”. Її основою став зенітно-ракетний комплекс Patriot. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Twitter (X) Міністерства оборони Польщі.

РФ вдарила по лікарні у Бериславі, є поранені

Повністю знищено четвертий поверх будівлі, ще один – частково. Постраждали двоє медпрацівників. Війська РФ завдали пʼяти авіаударів в районі міста Берислав, зафіксовано пряме влучання в лікарню. Про це 5 жовтня повідомив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Збиті “генерали Путіна”. Як Кремль втрачає топ-командирів у війні проти України

Від початку повномасштабного вторгнення в Україну у військовому керівництві РФ відбулися неодноразові перестановки і багато генералів армії окупанта попрощалися зі своїми посадами. Куди зникають російські генерали та хто з них “прославився” найбільше – в матеріалі РБК-Україна нижче.