11 | Жовтень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Середа, 11 Жовтня, 2023

Москва вперше пішла на поклон – Зеленський

Росія вже не може самостійно воювати проти України, тому просить допомоги в так званих союзників, зазначив прзидент. Країна-агресор Росія вже не може самостійно вести з війну проти українського народу. Саме тому Москва просить допомогу в Ірану та

У Львові чоловіка силоміць відвезли до ТЦК. Розпочато службову перевірку

Мережею поширилось відео на якому нібито працівники ТЦК силоміць затримали чоловіка й відвезли до ТЦК. Розпочато службову перевірку. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на пресслужбу Львівського обласного ТЦК та СП.

У московському метро зіткнулися поїзди

Пустий вагон, який переганяли в депо, в’їхав у потяг, що стояв на станції. Постраждали п’ятеро людей, у том числі машиніст. На станції метро Печатники Московського метрополітену зіткнулися два потяги. Внаслідок інциденту постраждали п’ять осіб, у тому числі машиніст, повідомило

Ізраїль ліквідував одного з засновників ХАМАС, – ЗМІ

Армія оборони Ізраїлю, ймовірно, ліквідувала одного з засновників терористичного угруповування ХАМАС Абу Усама. Це сталося на території Сектора Газа. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на “Новини Ізраїлю”.

Зеленський: ППО є значною частиною відповіді на питання, коли закінчиться війна

Швидкість постачання Україні систем протиповітряної оборони та їх кількість є значною частиною відповіді на питання, коли закінчиться війна проти російської агресії. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на виступ президента України Володимира Зеленського під час засідання “Рамштайну”.