22 | Жовтень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Неділя, 22 Жовтня, 2023

ДШВ: Росіяни застосували “ноу-хау” під час атаки

Окупаційні війська на світанку розпочали штурм на Донецькому напрямку, але бій “не задався”. На світанку 22 жовтня армія РФ рушила у новий штурм в одній із зон бойових дій у Донецький області і щоб досягнути ефекту повної несподіванки

Данілов: Скоро розпочнеться ще одна війна

Бойові дії в Україні та Ізраїлі – це не останні війни, які ми будемо спостерігати найближчим часом, вважає секретар РНБО. Найближчим часом в світі ми спостерігатимемо нові війни, вважає секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій

Атаки на Авдіївку збільшили російські втрати на 90%, – британська розвідка

Втрати Росії у війні проти України збільшилися на 90%. Цьому передували штурми окупантів у районі Авдіївки. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Міноборони Британії в Twitter.

Нацгвардійці показали, як спалюють техніку росіян у районі Авдіївки (відео)

Бійці Нацгвардії продовжують знищувати ворога на Авдіївському напрямку. Захисники показали, як палять техніку росіян. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на командувача Нацгвардії Олександра Півненка в Telegram.

Українські десантники в одному бою знищили 9 одиниць техніки окупантів (ВІДЕО)

Миколаївські десантники в одному бою знищили п’ять танків, чотири бойові машини піхоти, а також 20 російських окупантів. Про вдалі дії українських захисників повідомило командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України.