23 | Жовтень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Понеділок, 23 Жовтня, 2023

Що таке черв’ячний мотор-редуктор

Що таке черв’ячний мотор-редуктор За своєю конструкцією черв’ячний мотор-редуктор можна назвати доволі простим механізмом. Основна сфера його використання – промислові об’єкти. Прилад дозволяє знизити швидкість та збільшити крутний момент і складається безпосередньо з електродвигуна та черв’ячного редуктора.

Російська БМП переїхала своїх же солдатів

Механік-водій російської БМП-2 задавив на полі бою щонайменше трьох своїх піхотинців, виконуючи розворот. Водій російської бронемашини розчавив трьох солдатів, виконуючи розворот на полі бою. Відео події на Куп’янському напрямку опублікували військові підрозділу Кракен.

Обвинувачений у держзраді екснардеп Єфремов втік до Росії – ЗМІ

У Москві родина ексрегіонала Олександра Єфремова володіє елітними апартаментами за 4 млн доларів. Колишній очільник фракції Партії регіонів у Верховній Раді, ексдепутат Олександр Єфремов, якого обвинувачують у державній зраді, виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення Росії.

Окупанти намагаються перерізати дорогу до Авдіївки, логістика ускладнена, – МВА

Російські загарбники не припиняють обстріли доріг, які ведуть до Авдіївки, що ускладнює проведення евакуації жителів та доставку гуманітарної допомоги. Противник намагається тримати дорогу під постійним вогневим контролем. Про це передає АГРІМПАСА з посиланням на коментар начальника Авдіївської міської