24 | Жовтень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Вівторок, 24 Жовтня, 2023

У ВМС розповіли, коли Кримський міст буде остаточно зруйновано

Незаконно збудований міст через Керченську протоку у тимчасово окупованому Криму неодмінно буде зруйновано. Це станеться тоді, коли того буде вимагати ситуація. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на речника Військово-морських сил України Дмитра Плетенчука в інтерв’ю “Укрінформу”.

Не Ткачем єдиним: хто ще зі знаменитостей розважав гостей на весіллі скандального блогера

Стало відомо, хто ще з українських артистів засвітився на скандальному весіллі блогера з Івано-Франківська, який був одним із фігурантів справи про “п’яні вечірки” із секс-насильством у Києві. Так, виявилося, що, окрім Юрія Ткача, молодят та гостей розважала

Усик – Ф’юрі. Український чемпіон отримав новий ультиматум від британця

Володар чемпіонського поясу Всесвітньої боксерської ради Тайсон Ф’юрі впевнений, що поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу в хевівейті проти Олександра Усика може відбутися лише в грудні цьогоріч. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Sky Sports.

Переплутав з Ердоганом? Трамп назвав Орбана “лідером Туреччини”

Колишній президент США Дональд Трамп під час своєї передвиборчої промови назвав угорського прем’єр-міністра Віктора Орбана “лідером Туреччини”, переплутавши його з чинним президентом цієї країни Реджепом Таїпом Ердоганом. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на Politico.

Під Дніпром знайшли ферму, на якій господар тримав у трудовому рабстві десятьох людей

У Дніпропетровській області правоохоронці викрили 51-річного чоловіка, який вербував людей і тримав їх у трудовому рабстві. Відкрито справу за фактом торгівлі людьми. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на ГУНП в Дніпропетровській області.