30 | Жовтень | 2023 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Понеділок, 30 Жовтня, 2023

Росіяни перейшли до активних дій поблизу Бахмута, – Сирський

Російські військові суттєво посилили своє угруповання та перейшли до активних дій у районі Бахмута. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на командувача Сухопутних військ Олександра Сирського в інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна”.

Росіяни обстріляли кладовище у Херсонській області: є жертва та постраждалий

Російські військові обстріляли кладовище у Кіндійці Херсонської області, внаслідок чого одна людина загинула, ще одна отримала поранення. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на голову Херсонської області Олександра Прокудіна.

Росіяни знову розстріляли полонених бійців – соцмережі

Це сталось кілька днів тому у Запорізькій області на Токмацькому напрямку, стверджує Сергій Стерненко. Російські агресори розстріляли українських полонених. Про це повідомив блогер і волонтер Сергій Стерненко у Telegram в понеділок, 30 жовтня.

Михайло Федоров: За місяць-два запустимо пілотну смарт-мобілізацію операторів дронів

Про виробництво дронів і технологічну боротьбу з країною-агресором, Ілона Маска, нові сервіси в “Дії”, електронний реєстр військовозобов’язаних, реформу освіти та надійні месенджери – в інтерв’ю РБК-Україна розповів віце-прем’єр, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.  Михайло Федоров працює