31 | Травень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: П’ятниця, 31 Травня, 2024

В аеропортах Казані й Нижньокамська ввели план “Килим”, рейси затримують: росіяни скаржаться на атаку дронів

У Росії вранці 31 травня поскаржилися на атаку дронів по Татарстану, через що в деяких великих містах терміново призупинили роботу аеропорти. Місцеві жителі заявили про проліт БПЛА й евакуацію працівників хімзаводів під звуки сирен. У мережі вони опублікували відео.

Київ: після ранкової атаки знищено трансформаторну підстанцію в Голосіївському районі

Сьогодні зранку уламки ракет пошкодили електромережі та повністю зруйнували трансформаторну підстанцію у Голосіївському районі столиці. Про це повідомляє ДТЕК, інформує АГРІМПАСА. 

Суд в США визнав Трампа винним за усіма 34 пунктами обвинувачення: що це означає

Суд присяжних у Нью-Йорку, Сполучені Штати, визнав колишнього президента Дональда Трампа винним у справі щодо порнозірки Стормі Деніелс. Суд США визнав Трампа винним у всіх 34 пунктах обвинувачення, головним з яких вважається підробка передвиборчої фінансової документації. Про це повідомляють

Пошкоджено склади та авто: наслідки ракетної атаки РФ на Київ

Російська Федерація вранці п’ятниці, 31 травня, завдала ракетного удару по місту Київ. В результаті цього зафіксовано руйнування та пожежу. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланям на Telegram-канал Київської міської військової адміністрації, інформує АГРІМПАСА. 

На Алтаї згоріла резиденція Путіна, в якій знаходився один з його бункерів (ФОТО)

У неофіційній резиденції російського диктатора Володимира Путіна, яка знаходиться на Алтаї, була пожежа. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на “Сирену” у Telegram, інформує АГРІМПАСА.  Як зазначає видання, одна з будівель майже повністю згоріла внаслідок пожежі.