03 | Червень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Понеділок, 3 Червня, 2024

На росТБ пригрозили Польщі: РФ може залпом одного дивізіону “Іскандера” за “10-15 хвилин” знищити польський народ

На шоу рупора Кремля Володимира Соловйова пролунали ядерні погрози на адресу Польщі. “Доктор військових наук” Костянтин Сівков видав, що РФ може залпом одного дивізіону “Іскандера” за “10-15 хвилин” знищити “польський народ разом та їхньою мовою”. З такою неадекватною заявою Сівков виступив в ефірі шоу.

Адмірал Великої Британії відповів, чи хоче Росія війни з НАТО

Голова комітету начальників штабів Великої Британії Ентоні Радакін впевнений, що Кремль не прагне прямої конфронтації з членами альянсу НАТО і що Україна переможе у війні, яка триває, повідомляє Sky News, передає УНІАН, інформує АГРІМПАСА.

Новий сексистський скандал із Папою Римським

Папа Римський Франциск потрапив у новий сексистський скандал буквально за два дні після того, як він уже вибачився за використання гомофобних образ. Стверджується, що Франциск сказав групі молодих священиків, що “плітки – це жіноча справа”. Про це пише The Guardian.

ЗСУ спалили колону техніки РФ у Курській області (ЕФЕКТНЕ ВІДЕО)

Підрозділ ЗСУ “Малібу” спалив колону техніки РФ у прикордонному місті Суджа Курської області. Відео опублікував український журналіст Денис Казанський, передає ТСН, інформує АГРІМПАСА. 

У нарахування субсидій на літо через підвищення тарифу на електрику внесено зміни: чого чекати з 1 червня

З 1 червня 2024 року в Україні відбудуться зміни в оформленні житлових субсидій на неопалювальний сезон, що потребуватимуть повторного звернення для отримання їх у випадках оренди житла, проживання внутрішніх переселенців, різниці між фактично проживаючими та зареєстрованими особами тощо.

Відомий шоумен-путініст на війні проти України залишився без обличчя

Ексучасник телевізійного російського проєкту “Дом-2” Тимур Нурідінов раніше поповнив лави Збройних сил Росії і вирушив на війну в Україну. Днями біля нього вибухнув снаряд, унаслідок чого він отримав опік обличчя. Як він розповів у коментарі пропагандистам, на

На росТБ українців назвали “людьми другого сорту”: на це обурились навіть колаборанти

В ефірі російського “Першого каналу” вже відкрито звучать фашистські наративи щодо українців. Так, член команди диктатора Путіна пропагандист Олександр Артамонов назвав українців “людьми другого гатунку”.   Відповідне відео опублікував український журналіст Денис Казанський, інформує АГРІМПАСА. 

Історична подія: Китай успішно посадив свій апарат на зворотному боці Місяця

Китайський космічний апарат Chang’e 6 успішно приземлився на зворотному боці Місяця – недослідженому місці, куди майже ніхто не намагається потрапити. Про це повідомляє Китайське національне космічне управління (CNSA). Посадка відбулася в басейні Південного полюса – Ейткена о