05 | Червень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Середа, 5 Червня, 2024

Водолази ДСНС знайшли дівчину, яку хвилею знесло з пірса в Одесі

Як повідомили у регіональному главку ДСНС у Чорному морі, у районі пляжу “Аркадія” в Одесі, знайшли тіло поліцейської, яку у минулі вихідні хвилями змило у воду з пірса, інформує АГРІМПАСА.  “Водолази ДСНС знайшли дівчину, яку хвилею знесло з

Росіяни скаржаться на брак ППО після залпів західної зброї по території РФ, – ЗМІ

Російські блогери пишуть, що концерни РФ, які випускають ЗРК, готувалися до зовсім іншої війни. “Архітектури” російських ЗРК потрібно переглянути, кабіни управління, пускові та інші системи — розмістити на відстані кількох сотень метрів одна від одної. Як пише Newsweek, російські

Графік стане справедливим? З 24 червня методика відключень світла зміниться

Кабінет Міністрів схвалив порядок, що встановлює правила застосування графіків відключення світла. В уряді сподіваються, що це забезпечить “справедливі графіки”, а нова методика почне працювати з 24 червня. РБК-Україна розбиралося в урядовій постанові № 600, інформує АГРІМПАСА. 

У Підмосков’ї затримали улюблену відьму Путіна

У Підмосков’ї затримали очільницю так званої імперії найсильніших відьом Олену Суликову, більш відому як Олена Полин. Жінку в Росії неодноразово називали улюбленою відьмою диктатора РФ, проте її затримали за підозрою в екстремізмі передає OBOZ.UA, інформує АГРІМПАСА.

З’явилися фото нової російської важкої вогнеметної системи ТОС-3 “Дракон”

РФ відбулась перша публічна демонстрація нової вогнеметної самохідної системи на базі танка ТОС-3 “Дракон”, розробку якої здійснює “Омсктрансмаш”. Головною особливістю розробки, за деклараціями рашистів, має більша дальність стрільби термобаричними некерованими реактивними снарядами у порівнянні із ТОС-1А “Солнцепек”.