06 | Червень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Четвер, 6 Червня, 2024

На росії практично повністю зруйновано газовий бізнес “Газпрому”

російський газовий гігант “Газпром” опублікував чи не найгірший звіт у своїй історії. Крім рекордних збитків, також у звіті показали зростання боргів. “Газпром переходить у стан, близький до банкрутства”, –  скаржиться головний редактор одного з російських інформагенств Георгій

“Окремий напрямок для нас”: в Третій штурмовій розповіли, чи є правильним рішення мобілізовувати увʼязнених

Заступник командира бригади Максим Жорін наголосив, що з моменту набуття чинності закону про мобілізацію до 3-ї ОШБр стало приходити ще більше добровольців. Розпочати процес мобілізації осіб, які перебувають у місцях позбавлення волі, було правильним рішенням. Про це повідомив заступник командира

“Сатурн” більше не попливе – спецпризначенці ГУР знищили російський буксир (ВІДЕО)

6 червня 2024 року спецпідрозділ 9 департаменту ГУР МО України  біля берегів тимчасово окупованого Криму завдав успішного удару по російському рейдовому буксиру проекту 498 «Сатурн» або «Протей». Про це повідомляє ГУР,  інформує АГРІМПАСА. 

РФ найближчими тижнями може розпочати військові навчання в Карибському морі, – ЗМІ

Сполучені Штати очікують, що Росія почне повітряні та військово-морські навчання в Карибському басейні найближчими тижнями. Про це заявив неназваний американський чиновник, повідомляє РБК-Україна з посиланням на CBS News, інформує АГРІМПАСА. 

Зіткнення потягів у Чехії: МЗС України повідомило про двох загиблих українок (ВІДЕО)

Масштабна аварія потягів сталась неподалік від чеського міста Пардубіце. Наразі відомо про двох загиблих громадянок України. Про це повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ (МЗС) України, інформує АГРІМПАСА. 

У москві іранського туриста затримали за світшот Balenciaga з прапором України, звинувативши у “дискредитації армії рф”

Тверський суд москви оштрафував туриста з Ірану за світшот Balenciaga з державною символікою України. Як повідомляє Telegram-канал Astra, йдеться про 30-річного Хідарі Хоссіна, затриманого російськими силовиками на одній зі вулиць російської столиці напередодні, 4 червня, пише NV, інформує АГРІМПАСА.