07 | Червень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: П’ятниця, 7 Червня, 2024

Bloomberg розповів чим для Китаю може повернутись перемога Росії у війні

Оскільки Україна запускає західні ракети через кордон, витрати на підтримку Володимира Путіна для Пекіна зростають. Як пише аналітик Міньсінь Пей у колонці для Bloomberg, донедавна президент Китаю Сі Цзіньпін, можливо, почувався виправданим, уклавши партнерство “без обмежень” з російським Володимиром Путіним. Китаю вдалося

Байден оголосив про новий пакет зброї для України на 225 млн доларів

Американський лідер Джо Байден під час зустрічі із президентом України Володимиром Зеленським у Франції оголосив про виділення нового пакета військової допомоги Україні. Йдеться про озброєння на суму 225 мільйонів доларів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на кореспондента CNN, інформує

Зеленський та Байден розпочали переговори у Парижі

Президент Володимир Зеленський, який наразі перебуває з візитом у Франції, розпочав переговори з американським колегою Джо Байденом. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter-акаунт кореспондента CNN Наташу Бертран, інформує АГРІМПАСА. 

“У ЗСУ є успіхи”: голова Куп’янської РВА розповів про ситуацію навколо Вовчанська

За словами посадовця, українські захисники успішно відбивають всі ворожі атаки. Наразі ситуація на Вовчанському напрямку стабілізувалася, а ЗСУ успішно відбивають усі атаки ворога. Про це в ефірі телеканалу “Еспресо” заявив очільник Куп’янської районної військової адміністрації Андрій Канашевич, інформує АГРІМПАСА. 

Єврокомісія рекомендує розпочати переговори з Україною про вступ до ЄС

Європейська комісія закликала країни-члени Європейського союзу (ЄС) розпочати переговори щодо інтеграції України та Молдови. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал прем’єр-міністра Дениса Шмигаля та видання Euractiv, інформує АГРІМПАСА.