08 | Червень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Субота, 8 Червня, 2024

«Нам усім хана», – Скабеєва мало не розплакалася через правду про війну

До головної пропагандистки Кремля Ольги Скабеєвої в ефір прийшов гість, який почав просувати думку зовсім відмінну від російських наративів. Пропагандистці довелося погодитись і визнати неприємну правду, інформує АГРІМПАСА з посиланням на «24 Канал».

Вперше українські безпілотники дістали Північну Осетію (оновлено)

Українські безпілотники вперше за весь час війни з Росією пролетіли над Північною Осетією. Відстань – близько тисячі кілометрів, інформує АГРІМПАСА з посиланням на NEXTA Live.

Паркінсон, пухлина мозку чи отруєння? Путін налякав поплічників втратою орієнтації у просторі

Якщо уважно переглянути відеозаписи зустрічі Путіна з іноземними журналістами на ПМЕФ, можна помітити дещо цікаве. У диктатора явно загальмоване мовлення і нечітка артикуляція. «Ріжте мене на шматки – але я впевнений, що раніше за ним такого не

Гаряча 57-річна Сальма Хайєк вразила знімками в купальнику (ФОТО)

Знаменитість пригадала, як знімалася для рекламного кампейну у 1999 році. Вона показала, як змінилася за два десятиліття. 57-річна мексикано-американська акторка Сальма Хайєк продемонструвала фігуру у стильному купальнику. Знімками зірка екрану ділиться в Instagram з понад 28 млн підписників, інформує АГРІМПАСА. 

На одну бригаду ЗСУ – три російські: ситуація на Покровському напрямку

Військові з 47-ї окремої механізованої бригади стримують щонайменше три бойові бригади військ Росії на Покровському напрямку, епіцентрі бойових дій. Про це заявило командування Сухопутних військ Збройних сил України, інформує АГРІМПАСА.