11 | Червень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Вівторок, 11 Червня, 2024

“Холостяк”та ветеран війни Олександр “Терен” Будько станцював хіп-хоп і приголомшив мережу (ВІДЕО)

Герой 13 сезону шоу “Холостяк” і ветеран війни Олександр “Терен” Будько вивчив кілька танцювальних рухів у стилі хіп-хоп, які для нього показав український співак Дмитро Монатік (MONATIK). Своїми успіхами герой надихнув підписників і приголомшив мережу. Урок танців Монатік дав “холостяку” під

“Таке враження, що в них у льотчики йдуть суїцидники”: захисники України показали збиття російського Су-25 (ВІДЕО)

Воїни-зенітники 110-ї ОМБр знищили ще один Су-25 ворога. Це сталося на Покровському напрямку. Ворожий штурмовик залетів у смугу відповідальності бригади, за що негайно поплатився. Подробиці повідомили у 110-й бригаді ім. Марка Безручка, інформує АГРІМПАСА.

СБУ затримала доньку ексмера Полтави, яка працювала на “виборчий штаб” партії Путіна

Служба безпеки затримала в Києві колаборантку, яка співпрацювала з рф під час російських виборів у 2022 та 2023 роках. Про це повідомляє СБУ, інформує АГРІМПАСА.  Зловмисницею виявилась 36-річна донька колишнього мера Полтави, який наразі засуджений за корупцію.

Зеленського дуже розчарувала відмова Китаю приїхати на Саміт миру, – ЗМІ

Відмова Китаю брати участь у Глобальному саміті миру, який уже найближчими вихідними відбудеться у Швейцарії, стала “гірким розчаруванням” для президента України. І несподіваний візит Володимира Зеленського на сінгапурський безпековий саміт 9 червня пов’язаний саме із цим рішенням Піднебесної.

Окупанти прорвались у Часів Яр: як діють росіяни, щоб дістатись до “Каналу”, розповів експерт DeepState

Піхотні підрозділи ЗС РФ таємно проникають у Часів Яр і поступово просуваються на східних околицях. На сьогодні ворог зайняв половину мікрорайону біля водної перешкоди, яка допомагає українцям. Російське командування без обмежень кидає піхотні підрозділи на штурм мікрорайону “Канал” на

У Швейцарії фіксують збільшення кібератак напередодні саміту миру, – Reuters

У Швейцарії спостерігається збільшення кількості кібератак та дезінформаційних кампаній напередодні Глобального саміту миру по Україні, який відбудеться 15-16 червня. Як повідомляє агенство Reuters, президент Швейцарії Віоли Амхерд заявила, що останніми тижнями почастішали кібератаки та дезінформаційні кампанії, інформує АГРІМПАСА з посиланням на “РБК-Україна”.