12 | Червень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Середа, 12 Червня, 2024

У ГУР підтвердили ураження двох Су-57 та розповіли про ступінь пошкоджень

В результаті атаки дрона в Росії у суботу, 8 червня, були уражені два новітні багатоцільові літаки Су-57. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву представника Головного управління розвідки Міноборони України Андрія Юсова в ефірі телемарафону, інформує АГРІМПАСА. 

Прем’єр Вірменії пообіцяв, що його країна вийде з ОДКБ

Вірменія припинить членство в Організації договору про колективну безпеку (ОДКБ), яку Єреван вже неодноразово критикував. Про це заявив прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян, повідомляє РБК-Україна з посиланням на “Радіо Азатутюн” у Telegram, інформує АГРІМПАСА. 

ЗС РФ могли зайняти передмістя Часового Яру: британська розвідка назвала цінність міста для окупантів

Аналітики не виключають, що на Бахмутському напрямку в росіян можуть бути й інші успіхи — йдеться про населений пункт Іванівське, який напередодні ЗС РФ могли захопити. Російські окупанти, найімовірніше, зайняли передмістя Часового Яру на Донеччині, яке розташоване за

Що таке глікемічний індекс фруктів, і чому він важливий

Знання глікемічного індексу (ГІ) фруктів допомагає людям з діабетом або переддіабетом планувати свій раціон так, щоб контролювати рівень глюкози в крові. Який глікемічний індекс фруктів, розказує РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на допис дієтолога Ольги Безуглої в Instagram, інформує АГРІМПАСА.