14 | Червень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: П’ятниця, 14 Червня, 2024

Новий пакет допомоги Україні від Німеччини

Німеччина виділила для України новий пакет військової допомоги. Пакет включає системи ППО IRIS-T, реактивні системи залпового вогню HIMARS і танки Leopard 1. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на уряд Німеччини, інформує АГРІМПАСА. 

В Україні змінять систему відключень світла: кого це стосується

В Україні оновлять перелік об’єктів, які не підлягають знеструмленню. Від ліній, які живлять критичну інфраструктуру, від’єднають усіх інших. Про це сказав Держенергонагляду Руслан Слободян, повідомляє РБК-Україна з посиланням на РБК-Україна на прес-службу відомства, інформує АГРІМПАСА. 

Діти з Херсона, яких через війну розкидало світом, станцювали останній шкільний вальс разом: зворушливе (ВІДЕО)

Українська вихователька та блогерка Олена Наумова з Херсона виклала у мережу допис з останнім шкільним вальсом випускників. Станцювати школярам вдалося разом лише на відео, адже через повномасштабну війну Росії проти України дітей розкидало світом. Допис зʼявився у ТікТок Наумової.

Лукашенко таємно передав Азербайджану зброю перед війною з Вірменією, – Politico

Витік файлів показує, що зрада з боку Білорусі спровокувала Вірменію вийти з військового союзу з Москвою, що стало ударом по Володимиру Путіну. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Politico, інформує АГРІМПАСА.  За даними видання, Білорусь поставила передове озброєння Азербайджану, заклятому ворогові

Coca-Cola запідозрили у намірі повернутися до Росії: що зробила компанія

Компанія The Coca-Cola Company подала три заявки на реєстрацію торгових знаків у Росії. Деякі аналітики побачили в цьому ознаки наміру компанії відновити роботу в РФ, звідки один із найбільших у світі виробник безалкогольних напоїв у відповідь на повномасштабне вторгнення