20 | Червень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Четвер, 20 Червня, 2024

На Закарпатті туриста за горло вкусила змія

У Закарпатській області туриста за горло вкусила змія. Інцидент стався під час руху туристичним маршрутом у районі підніжжя гори Плай. Через укус змії чоловікові знадобилася допомога рятувальників. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України, передає OBOZ.UA, інформує АГРІМПАСА.

Лімузин за $300 тисяч, сервіз та “художні вироби”: Путін та Кім Чен Ин обмінялись подарунками (ВІДЕО)

Володимир Путін вручив Кім Чен Ину лімузин, який поповнить колекцію лідера Північної Кореї. Попередній автомобіль корейський лідер отримав під час візиту у Владивосток восени 2023 року. Лідер КНДР Кім Чен Ин отримав від президента РФ Володимира Путіна відразу три подарунки.

Північнокорейське державне агентство оприлюднило пункти договору між КНДР і РФ

За інформацією Корейського центрального інформаційного агентства, договір РФ і КНДР про всеосяжне стратегічне партнерство передбачає «негайне» надання взаємної допомоги у разі агресії проти однієї з країн. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ТАСС, інформує АГРІМПАСА.

РФ завдала нові удари по енергетиці, є пошкодження у чотирьох областях України

В ніч на 20 червня Росія завдала новий масований удар по енергетиці України. Ворожі БпЛА пошкодили обладнання у чотирьох регіонах. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram Укренерго, інформує АГРІМПАСА.