26 | Червень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Середа, 26 Червня, 2024

“Командир часів Чечні та Афгану”: морпіхи відверто розповіли про бойового генерала Содоля

Один із морпіхів називає Содоля типовим командиром “часів Чечні та Афгану”. Бійці морської піхоти, які брали участь у боях на Кринках, розкритикували колишнього керівника морпіхів та екскомандувача Об’єднаних сил ЗСУ Юрія Содоля. Про це український військовий, який захотів залишитися анонімним, розповів LIGA.net, інформує  АГРІМПАСА. 

“Караван гавкає, собака йде”. Тищенко під час суду відзначився низкою дивних заяв (ВІДЕО)

Напередодні, 25 червня, скандальний нардеп від Слуги народу Микола Тищенко постав перед судом у справі про напад у Дніпрі на колишнього бійця спецпідрозділу Kraken Дмитра Павлова, пише NV, інформує АГРІМПАСА. 

“Україна має погодитися на мирну угоду Росії”: лідер британських реформаторів зробив чергову скандальну заяву

Лідер британських реформаторів Найджел Фарадж заявив, що розширення НАТО та Європейського Союзу “тиснуть на Росію”. Він різко розкритикував Бориса Джонсона за “відмову від мирної угоди”. Про це пише The Times, передає ТСН, інформує АГРІМПАСА.

Чи можуть мобілізувати чоловіка, який вже подав документи на відстрочку: роз’яснення

Українські військовозобов’язані мають право на відстрочку від мобілізації. Але для цього вони завчасно повинні надати певні документи. Про це йдеться в повідомленні Міністерства оборони. У відомстві також розповіли, чи можуть мобілізувати чоловіка, який вже подав документи на відстрочку, передає OBOZ.UA, інформує АГРІМПАСА.

Марка Рютте обрали новим генсеком НАТО

Прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте 26 червня обраний наступним генеральним секретарем НАТО. Про це повідомляє Reuters, передає OBOZ.UA, інформує АГРІМПАСА.