28 | Червень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: П’ятниця, 28 Червня, 2024

Повістки надсилатимуть поштою: Кабмін оголосив про нові зміни

Кабінет міністрів вніс зміни до Правил надання послуг поштового зв’язку щодо оповіщення призовників, військовозобов’язаних та резервістів. Про це йдеться в постанові від 25 червня 2024 р. № 747.

У Дніпрі вибухи: зруйновано кілька поверхів житлової багатоповерхівки

Увечері 28 червня після оголошення повітряної тривоги у Дніпрі пролунали вибухи Ракетна небезпека також оголошувалась в області.

Орбан підійшов до Зеленського поговорити: емоційно з’ясували стосунки за допомогою рук

На полях саміту у Брюсселі до президента України Володимира Зеленського підійшов голова угорського уряду Віктор Орбан. Політики провели нетривалу, але емоційну розмову. Жвава розмова двох лідерів потрапила до об’єктивів камер журналістів, пише інформує АГРІМПАСА з посиланням на Диалог.UA.

Біля ЗАЕС зруйновано одну зі станцій радіаційного моніторингу, – МАГАТЕ

Цього тижня через обстріли та пожежу було зруйновано зовнішню станцію радіаційного моніторингу поблизу захопленої росіянами Запорізької атомної електростанції в окупованому Енергодарі.

Ворог лютує: на Сумщині пролунало 102 вибухи

Стала відома ситуація на прикордонні Сумщини станом на 21.00 27 червня 2024 року.  Протягом дня росіяни здійснили 32 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області, інформує АГРІМПАСА з посиланням на Сумську обласну військову адміністрацію.

Нацгвардія України повідомляє про знищення ворожого штурмовика Су-25 ПЗРК «Ігла»

Гвардійці знищили ворожий штурмовий літак Су-25 на Донеччині. Гвардійці виявили ворожий Су-25, відомий також під назвою “Грач”, що здійснював бойовий виліт, інформує АГРІМПАСА з посиланням на Телеграм Нацгвардії.

Підсумки ЄВРО 2024 для України

Збірна України попавши перед ЄВРО здавалось би у найслабшу групу, у підсумку зайняла останнє місце та вилетіла одразу після групового етапу. Усе це на фоні того, що у нас “золоте” покоління, про що було дуже багато розмов.