30 | Червень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Неділя, 30 Червня, 2024

У Раді депутати взялися за зарплати своїх помічників: суми шокують

Народні депутати планують підняти зарплати своїм помічникам. До парламенту внесли законопроєкт про встановлення щомісячної грошової винагороди на рівні понад 132 тис. гривень. Відповідний законопроєкт розмістили на сайті Ради, інформує АГРІМПАСА з посиланням на ТСН.

Парламентська асамблея ОБСЄ визнала дії РФ геноцидом українського народу: тези резолюції

Парламентська асамблея ОБСЄ ухвалила резолюцію, у якій визнала дії Росії геноцидом українського народу і необхідність деколонізації РФ.  Про це повідомив член парламентської делегації Павло Фролов у Telegram, інформує АГРІМПАСА.

“Путін дуже полюбив війну”: еліти РФ бачать три сценарії майбутнього, – Foreign Affairs

Російські олігархи, які були шоковані повномасштабним вторгненням в Україну, сьогодні вже змирилися з новою реальністю та сподіваються на перемогу. Багато з них упевнені, що Володимир Путін не зупиниться, доки не захопить Київ, інформує АГРІМПАСА з посиланням на Foreign

“Можемо помірятися ц*цьками”, – Фаріон зчепилася з alyona alyona та Jerry Heil

Професорка кафедри української мови Львівського політеху мовознавиця Ірина Фаріон спричинила суспільний резонанс своїми різкими коментарями на адресу переможниць Національного відбору на Євробачення-2024 Jerry Heil та Аlyona Аlyona. Фаріон назвала дівчат “ганьбою на весь світ” і висловила своє

Капітуляцію РФ підпише молодий політик: мольфар побачив, коли ЗСУ здобудуть перемогу

Повномасштабна війна в Україні завершиться підписанням Росією капітуляції. Пророцтво мольфара Модеста оприлюднив “Український молитовник”, інформує АГРІМПАСА з посиланням на ТСН.