02 | Липень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Вівторок, 2 Липня, 2024

“Ніякої державності там бути не повинно”: російська пропагандистка озвучила справжню мету Росії у війні з Україною (ВІДЕО)

Російська пропагандистка Юлія Вітязєва заявила, що Росія повинна домогтися знищення української державності. Уривок з ефіру російської передачі “День Z” опублікував український журналіст Денис Казанський, інформує АГРІМПАСА.

Марія Яремчук уперше відреагувала на чутки про сина від Пономарьова і виклала свій “компромат” на брата

Співачка Марія Яремчук, яка кілька років тому завершила свою кар’єру, вперше прокоментувала чутки, які розійшлися мережею у травні, про народження дитини від композитора Олександра Пономарьова. Зокрема, 31-річна артистка підтвердила, що дійсно стала мамою, але чути брехню навколо особи справжнього

Бій у Сумській області. Наразі незрозуміло, чи буде новий наступ росіян: карти ISW

В Інституті вивчення війни (ISW) проаналізували кадри бою біля Журавки Сумської області. Кажуть, що наразі незрозуміло, чи готуються росіяни до наступальної операції в Сумській області, чи їхні позиції – результат обмеженого транскордонного рейду. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням

Прем’єр Угорщини Орбан прибув до Києва

Це перший візит Віктора Орбана до України за багато років. Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вранці 2 липня прибув до Києва. Його кортеж прибув до посольства Угорщини. Про це повідомляє “Європейська правда”. 

Важкий день для української авіації: Forbes розповів про наслідки удару по аеродрому в Миргороді (ВІДЕО)

Росія вдарила ракетою “Іскандер” по аеродрому “Миргород”, де базуються українські військові літаки. За інформацією видання Forbes, внаслідок удару було знищено два літаки Су-27, повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на ТСН.