04 | Липень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Четвер, 4 Липня, 2024

Віталій Капранов зізнався, хто винний у смерті його брата-близнюка: “Він би ще пожив”

Відомий український письменник Віталій Капранов, брат-близнюк якого Дмитро помер навесні цього року, назвав винних у цій трагедії, пише УНІАН,  інформує АГРІМПАСА.

В Одесі чоловік облаяв ветеринара-ветерана, коли побачив, що той не має ніг: його змусили просити вибачення і притягнули до відповідальності: як все було (ВІДЕО)

В Одесі клієнт ветеринарної клініки “послав” українського ветерана Олексія Притулу. Чоловіку, який привів на прийом білого пуделя, не сподобалося, що лікар не встав із місця, щоб оглянути собаку. Коли ветеринар повернувся у кріслі й показав протези, невідомий

ФСБ Росії затримала командира бригади, яка вчиняла звірства у Бучі – ЗМІ

Співробітники органів військової контррозвідки російської ФСБ затримали у Рязані командира 83-ї окремої гвардійської десантно-штурмової бригади ордена Суворова — Артема Городилова. Про це повідомляє Коммерсантъ, передає NV, інформує АГРІМПАСА.

Найнебезпечніший сир у світі: яка його назва та чим він особливий

Один шматочок “найнебезпечнішої” італійської страви у світі, забороненої в деяких частинах Європи, може мати шкідливий вплив на ваше здоров’я. Йдеться про сир касу марцу, пише LAD Bible, передає ТСН, інформує АГРІМПАСА.