16 | Липень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Вівторок, 16 Липня, 2024

ЗСУ відбили у ворога позиції під Торецьком, але окупанти просунулися в районі Північного: аналіз ISW

Сили оборони України нещодавно відновили втрачені позиції поблизу Торецька Бахмутського району Донеччини. Проте й окупаційні російські війська мали там незначні просування. Крім того, окупанти продовжують штурми на сусідньому Покровському напрямку. Про хід боїв розповів Інститут вивчення війни (Institute for the

У Курській області після атаки БПЛА спалахнув завод (ВІДЕО)

У російському селищі Кореневе Курської області сталася пожежа на заводі через атаку безпілотників у ніч проти 16 липня. Про це повідомляє АГРІМПАСА з посиланням на губернатора Курської області Олексія Смірнова та місцеві пабліки.

“Напруга у світі зростає”: у Кремлі посилили охорону Путіна

У Кремлі заявляють, мовляв, роблять все необхідне для безпеки і захисту “фюрера” Володимира Путіна. Про це заявив речник диктатора РФ Дмитро Пєсков, інформує АГРІМПАСА з посиланням на ТСН.

Пенсіонери можуть отримати надбавку до пенсії майже 600 грн у липні: кому належить надбавка

Українські пенсіонери мають можливість збільшити свої пенсії шляхом отримання спеціальних надбавок, частина з яких надається автоматично. Пенсіонери, які досягли 70 років, мають право на вікову надбавку, розмір якої залежить від конкретного віку людини, інформує АГРІМПАСА з посиланням на повідомлення пресслужби ПФУ.

На кордоні з білоруссю здетонували міни: що сталося та які наслідки

У неділю, 14 липня, під час грози у Шацькій громаді Волинської області, що поруч з білоруським кордоном, здетонували мінні загородження. Про це повідомила керівниця Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен у коментарі “Суспільному” 15 липня, інформує АГРІМПАСА.