20 | Липень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Субота, 20 Липня, 2024

Вибори в США: Байден зробив важливу заяву

Президент США Джо Байден заявив, що з нетерпінням чекає можливості повернутися до передвиборчої кампанії “наступного тижня” після того, як одужає від COVID-19. Політик публічно заявив, що він відданий своїй кандидатурі, попри те, що дедалі більше демократів закликають

Чатував біля під’їзду 2-3 тижні: сусіди Фаріон розповіли про її ймовірну стрілку

Ввечері 19 липня невідомий вистрілив у мовознавицю Ірину Фаріон, вона перебуває у критичному стані в лікарні. Сусіди жінки розповіли, що нападник очікував на неї 2-3 тижні, інформує АГРІМПАСА з посиланням на Фокус.

У РФ поскаржилися на атаку БпЛА на Ростовську область: горить аеродром

Губернатор російської Ростовської області Василь Голубєв заявив про атаку безпілотників на регіон у ніч проти 20 липня. Про це він написав на своїй сторінці у Телеграм, інформує АГРІМПАСА з посиланням на ТСН.

Вбивство Ірини Фаріон: які версії є у поліції

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що правоохоронці знайшли гільзу після пострілу у екснардепку Ірину Фаріон. Разом з тим він не став розкривати подробиці щодо калібру, на брифінгу, інформує АГРІМПАСА з посиланням на УНІАН.

Соратник Трампа сказав, чого чекати Україні в разі його перемоги

Він також звинуватив уряд Німеччини в тому, що той не прислухався до Трампа. Якщо Дональд Трамп переможе на президентських виборах, то Європа платитиме більше за допомогу Україні. Про це в інтерв’ю Bild заявив колишній посол США в Німеччині, близький соратник політика Річард