21 | Липень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Неділя, 21 Липня, 2024

Повістка поштою: у яких випадках вона вважатиметься врученим

Після 16 липня, коли сплив термін для оновлення військово-облікових даних військовозобов’язаними, територіальні центри комплектування та соціальної підтримки викликатимуть повістками осіб, які не оновили свої дані. Також повістки поштою будуть надсилати військовозобов’язаним для направлення на проходження військово-лікарської комісії

Вистрелив шість разів: у Тернополі майор вбив 25-річного коханця дружини

У ніч проти 21 липня 2024 в одному з готелів Тернополя військовослужбовець застрелив ймовірного коханця своєї дружини. Ним був 25-річний прикордонник, інформує АГРІМПАСА з посиланням на повідомлення місцевих ЗМІ.

Росіяни кидають у бій останні танки: показове ФОТО

Російська окупаційна армія використовує танки Т-90 першої серії випуску – виготовлені ще в 1992 році. Про це повідомив військовий оглядач українського гурту «Інформаційний опір» Олександр Коваленко, звернувши увагу на фото транспортування цієї бойової машини, інформує АГРІМПАСА. 

ЗСУ залишили село Прогрес: у DeepState описали характер боїв

Російські окупаційні війська захопили село Прогрес Донецької області. Зазначається, що за останні дві доби – за 48 годин боїв –  ворогу вдалося швидко переламати хід битви за Прогрес, інформує АГРІМПАСА з посиланням на DeepState.

Борис Джонсон оприлюднив потенційний мирний план для Трампа про припинення війни в Україні

Колишній премʼєр-міністр Великої Британії Борис Джонсон оприлюднив мирний план, який має “покласти край війні на правильних умовах для України і Заходу”. Про це він написав у своїй колонці для видання Daily Mail, інформує АГРІМПАСА.