22 | Липень | 2024 | Онлайн журнал AGRIMPASA

Daily Archive: Понеділок, 22 Липня, 2024

Син Трампа познущався з Зеленського після рішення Байдена знятися з виборів

Син кандидата у президенти США від республіканців Дональд Трамп-молодший узявся насміхатися із президента України Володимира Зеленського після рішення чинного американського лідера Джо Байдена знятися з виборів. Про це свідчить допис Трампа-молодшого в Instagram, передає ТСН, інформує АГРІМПАСА.

У Якутії розбився вертоліт Robinson, на борту могли перебувати співробітники ФСБ – ЗМІ

У Республіці Саха (Якутія) РФ знайшли гелікоптер Robinson, який розбився і на борту якого могли перебувати співробітники російського ФСБ. Усі пасажири борту загинули, повідомили у Східно-Сибірській транспортній прокуратурі РФ у понеділок, 22 липня, передає NV, інформує АГРІМПАСА. 

Діють на Донбасі: у складі російських ДРГ почали з’являтися жінки, – ЗСУ

За словами спікера ОСУВ “Хортиця” Назара Волошина, росіянки почали фіксуватися в районі Часового Яру і Торецька. Про це свідчать дані радіообміну. У складі російських диверсійно-розвідувальних груп, які діють у районі міст Часів Яр і Торецьк Донецької області, почали фіксувати

Спікер Джонсон пояснив, як Трамп міг би закінчити війну Росії проти України

Дональд Трамп у разі обрання його президентом США міг би продемонструвати силу і закінчити війну Росії проти України за допомогою телефонного дзвінка. Про це заявив спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ABC News, інформує

Американці пожертвували вже 46,7 млн доларів для передвиборчої кампанії Гарріс, – AP

Після заяви президента США Джо Байдена про відмову брати участь у виборчих перегонах, американці зібрали на передвиборчу кампанію віцепрезидент Камали Гарріс 46,7 млн доларів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Associated Press, інформує АГРІМПАСА.